2777
2789
عنوان

اون روی چیزه نامزدمو امشب دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1061 بازدید | 94 پست
من همونم اجازه نمی گیرم فقط خبر می دم که دارم می رم 😐 مگه اسیریه?

دقیقا کسیم کاری نداره

نباشمم حالا هرجا فک میکنن کلاسم نمیپرسه

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانما حمله نکنید به طفلک بحث بچه بودن و اجازه نیست این یجور احترام گذاشتن به پدره جلوی نانزد بعدم ای ...

احتراااام؟ بیخیال شور یچیزو در نیاریم دیگه !

پسفردا هم لابد باید واسه رابطه خاک تو سریش از ننه باباش اجازه بگیره چون احترامه😂😂😂

ایشون شیرینی خورده هستن باباش اگه انقدر حساسه روز اول یه چیز دقیق رو تعیین میکررد دلخوری پیش نیاد

مثلا میگفت هفته ای یکبار برن بیرون عیب نداره

افتخار میکنم لر هستم😀😀😀😀😀😀
از مدل رفتار كردنت هنوز مامان بابات نرفته به اون گفتي بياد بعدم عين بچه ها خواهرتو برداشتي بهش گفت ...

عزیزم مامان و بابام رفتن سفر.. فکر نمیکردم ب این زودیا بیان.. زنگم ک میزدم نمیگفتن کجان.. نگفتم خواهرمو برد.. گفتم من و خواهرم رفتیم باهاش پارک

احتراااام؟ بیخیال شور یچیزو در نیاریم دیگه ! پسفردا هم لابد باید واسه رابطه خاک تو سریش از ننه بابا ...

هر کس یه نظری داره

برای هر کسی که امضا منو میخونه آرزوی سلامتی💪 دارم و از ته دلم براش آرزو میکنم به خواسته ی دلش برسه برای منم دعا کنید که به خواسته ی دلم برسم لدفا😍😊 
احتراااام؟ بیخیال شور یچیزو در نیاریم دیگه ! پسفردا هم لابد باید واسه رابطه خاک تو سریش از ننه بابا ...

عزیزم اینجا یه رسم و رسومی داره ک زیاد تعصبین.. در ثانی بهتره درست صحبت کنین

عزیزم اینجا یه رسم و رسومی داره ک زیاد تعصبین.. در ثانی بهتره درست صحبت کنین

من کاملا درست صحبت میکنم 😀 

اگه تعصبین خب دیگه دیدنتون چیه😂بذارن عقد کنید بعدا

تعصبین و خواستی بیاریش خونتون؟ اوه اوه

من برم

افتخار میکنم لر هستم😀😀😀😀😀😀