2777
2789
عنوان

اون روی چیزه نامزدمو امشب دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1061 بازدید | 94 پست
ببخشید میشه بگین از کجا متوجه شدی من بچه ام؟  

از مدل رفتار كردنت

هنوز مامان بابات نرفته به اون گفتي بياد

بعدم عين بچه ها خواهرتو برداشتي بهش گفتي ببر پارك

بعدشم كارات بچه گونست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم نیست. فعلا اسمامون رو همه

اهان خب بازم بنظرم یکبار برای این چیزا یه اجازه و رضایت کلی بگیرید کفایت میکنه

بعدشم مگه مامانت قدر بابات ارزش نداره که به بابات برخورده؟

افتخار میکنم لر هستم😀😀😀😀😀😀
وا مگه چیکار کردم😂22

خیلی رفتارت ببخشید،بی مزه بود.خب ناهار نیاد،حتما باید میرفتی پارک ؟حالا رفتی،باباتم پیام داد،تو حتما باید پیام بابات رو نشونش میدادی؟حالا نشون دادی،اونم بردت خونه ی عمه ات،حتما باید پول رو پرت میکردی؟حالا پرت کردی،حتما باید گریه می کردی؟!بازم بگم ؟

خانما حمله نکنید به طفلک بحث بچه بودن و اجازه نیست این یجور احترام گذاشتن به پدره جلوی نانزد بعدم ایشون میگن اسمامون رو همه ینی قانونی نامزد نیستن

برای هر کسی که امضا منو میخونه آرزوی سلامتی💪 دارم و از ته دلم براش آرزو میکنم به خواسته ی دلش برسه برای منم دعا کنید که به خواسته ی دلم برسم لدفا😍😊 
خیلی رفتارت ببخشید،بی مزه بود.خب ناهار نیاد،حتما باید میرفتی پارک ؟حالا رفتی،باباتم پیام داد،تو حتما ...

😂😂😂تو فقط بگو که داری خیلی خوب میگی

هرچه هستم خدایم داند...

از اونجایی که عقدنیستی حق رو به پدرت میدم

ونامزدت هم نمیخواسته بی گدارربه اب بزنه که نظر پدرت بهش برگرده😐

اشتباه رو خودت کردی 😥

کاش فرزندانم راسردارگونه تربیت کنم. سردارقلبها شهادت مبارکت باد. .... زمین خاکی لیاقتت رانداشت .. سادگی درظاهرت و انسانیت در رفتارت و زیرکی درچشمانت هویدا بود .... اینها باعث شد ترامپ بخود بلرزد و بخواهد حذفت کند اون یزید زمانست و ما چه اندوهگین از رفتنت😭😭 تونه مرد سیاست بودی نه حزب فقط ایراد تو بندگی کردنت برای خدابود ودلسوزیت برای مردم عاری از مرز جغرافیایی😔😔
بابا شوهرم نیست هنو شیرینی خورده همیممممم😅

شیرینی خورده با عقد کرده خیلی فرق داره؟!

دنیا شبیه خوابای بچگیمون نیست 💔 آخر بازی ها گاهی چیزی جز گریه و خون نیست 💔 باور بعضی قصه ها خیلی سخته 💔 سرنوشتمون یه وقتا دیگه دست خودمون نیست 💔