2777
2789

من دانشگاه خودم خوابگاهش نرفتم اومدم خودگردان بیرون بخاطر تمیزی و اینا 

دوستام اونجان ولی رشته دیگه و خوابگاه های مختلف تو خود دانشگاه به هرحال کنار هم نبودیم 

ترم یکی ام 

ی هفته اس خوابگاهم

سه ظهر برگشتم خوابگاه 

همینطور افتادم رو تختم دوستم جواب پیامم نمیده گفتم بریم بیرون 

اون یکی هم داره می‌ره ترمینال بره خونه 

میخواستم پاشم برم کمی دور بزنم بازم حوصله ام‌ نشد چون تنهام😭

توی خوابگاه با کسی ارتباط نگرفتم ینی از قبل دوستن میلی به ارتباط با من ندارن یا میرن ساعت دو سه شب برمی‌گردن

تو دانشگاه هم با هیچکس درس هم دادن رو هم انباشته شده

ینی درست میشه من ی هفته اس کلا ها؟

فردا ظهر هم میان دنبالم

خب که چییییی؟

عادت میکنی و درست میشه

اولشه عزیزم 

ولی کاش خوابگاه دانشگاه می‌موندی حداقل همسن و سالات بودن

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خاطر حس تنهایی داری اذیت میشی سعی کن سر خودت رو با چیزی گرم کنی برو بیرون خوراکی بخر به فیلم دانلود کن ببین برا خودت 

سر خودتو با مطالعه آزاد گرم کن

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

منم همینطور خیلی تنهام کلا. حتی تو خونه و همه جا

۱۱۲۲۸🤍 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کفِش صاف تره از کف کله منصوریان !😄 سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهاییای ما هزار صفحه نوشت!            میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!

من حتی تو خود دانشگاه و کلاسمون هم دوستی ندارم💔

۱۱۲۲۸🤍 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کفِش صاف تره از کف کله منصوریان !😄 سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهاییای ما هزار صفحه نوشت!            میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!

به خاطر حس تنهایی داری اذیت میشی سعی کن سر خودت رو با چیزی گرم کنی برو بیرون خوراکی بخر به فیلم دانل ...

همه این کارا رو کردم 

گفتم میام خوابگاه و دانشگاه کمی از تنهایی در میام تنها تر شدم قلبم درد می‌کنه 

خب که چییییی؟

همه دانشجوییم اینجا هم ولی قرارداد بستم نمی‌تونم لغو کنم

پس سعی کن ارتباط بگیری 

کم کم دوست میشین

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

همه این کارا رو کردم گفتم میام خوابگاه و دانشگاه کمی از تنهایی در میام تنها تر شدم قلبم درد می‌کنه

من انقد دوست داشتم خوابگاهی می‌بودم 

ولی قسمت نشد 

اینا برات خاطره میشه عزیزم سعی کن سر خودتو گرم کنی جایی 

نمیشه برگردی خوابگاه دانشگاه خودتون؟

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛