2777
2789
عنوان

اون روی چیزه نامزدمو امشب دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1061 بازدید | 94 پست

خب عزیزم به پدرت اطلاع میدادی چرا خجالت اخه من دوران نامزدی ،نامزدم میومد دنبالم با بابلم میگفتم بابا اجازه میدی اماده شم برم بعدم خب به مادرت گفتی مادرت باید به مدرت میگفته از شما خجالت کشید از من اجازه کرفت

برای هر کسی که امضا منو میخونه آرزوی سلامتی💪 دارم و از ته دلم براش آرزو میکنم به خواسته ی دلش برسه برای منم دعا کنید که به خواسته ی دلم برسم لدفا😍😊 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پدرم حق داشت.. لوس چه معنی میده این وسط

مگه چند سالته که باید اجازه بگیری ؟

دنیا شبیه خوابای بچگیمون نیست 💔 آخر بازی ها گاهی چیزی جز گریه و خون نیست 💔 باور بعضی قصه ها خیلی سخته 💔 سرنوشتمون یه وقتا دیگه دست خودمون نیست 💔

نامزد بودم این سوسول بازیا نداشتیم که :| پرانتز۲۳ سالمه 😂یجوری میگم سوسول بازی انگار ننه بزرگم 😶

میخاستم برم اجازه میدادن که هیچ نمیدادن 

میرفتم هویج می‌خوردم عین خیالم نبود:|

اینقدرم واجب نیست وقتی نامزدی روددلش راه بیای که عزیزم :/ اولویت خونواده هست ⁦(●__●)⁩

هیچ وقت تو دنیای مجازی غصه خوشبختی دیگران رو نخور اون اگه خوشبخت بود اون گوشی کوفتی از دستش میوفتاد😒خوشبختی به گفتن نیست به حس کردنه・_・;)⁩

من هیچوقت از بابام برا بیرون رفتن اجازه نگرفتم 

مگه اینکه اردو باشه شب بمونم 

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤

جالبه این قدر عاقل بودی که ازدواج کنی ولی این قدر بچه ای که باید برای بیرون رفتن اجازه بگیری ؟! چه تناقضی😐

دنیا شبیه خوابای بچگیمون نیست 💔 آخر بازی ها گاهی چیزی جز گریه و خون نیست 💔 باور بعضی قصه ها خیلی سخته 💔 سرنوشتمون یه وقتا دیگه دست خودمون نیست 💔

پدر عزیزتون بهتره درک کنه دختری ک عقده میتونه خیلی راحت بره شوهرشو ببینه!!

چرا جناییش میکنین خدایی؟😑😂😂

پول اون وسط چی میگه

مگه خرج پول تو جیبیت با پدر جان نیست ؟؟؟ :/

من هیچوقت از بابام برا بیرون رفتن اجازه نگرفتم  مگه اینکه اردو باشه شب بمونم

من همونم اجازه نمی گیرم فقط خبر می دم که دارم می رم 😐 مگه اسیریه?