2777
2789

سلام.دوستان به نظرتون دنیا و زندگی ..

عشق و احساسات .. عواطف..دلتنگی ها و دلخوری ها..حسادت ها..و هرگونه حسی که ما در دنیا داریم و تجربه میکنیم .. چه مفهومی دارن..شاید منظورم واضح نباشه‌.. ولی هدف از بر قراری این دنیا چیه..که بعدش آدم وارد بهشت و جهنم بشه یا توی امتحان الهی قبول بشه..اصلا چرا آدم اون سیب رو با وسوسه شیطان خورد یا چرا شیطان بر انسان سجده نکرد ..این دنیا چه مفهومی برای ما انسان ها داشته؟

انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞...                                                    پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را....                               میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟                         🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋

من خیلی بهش فکر میکنم اینکه بالاخره اون دنیا تا کی ادامه داره و ما اخرمون چی میشه

مادرم جای خالیت همیشه همراه من است بعد از تو خندیدن سخت که نه غیر ممکن شد کاش بودی تا دستانت را میگرفتم و دیگر رها نمی کردم دلم برایت تنگ است االهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم از نظراتتون

انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞...                                                    پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را....                               میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟                         🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋

اخه من میگم اخه تا کی بالاخره اون دنیا هم باید اخری داشته باشه فکر کن بگن این دنیا تموم نشه ادم دیونه میشه 

من همه دلخوشیم اینه که وقتی بمیرم مامانمو ببینم میترسم ولی اونجا هم نتونم ببینمش

مادرم جای خالیت همیشه همراه من است بعد از تو خندیدن سخت که نه غیر ممکن شد کاش بودی تا دستانت را میگرفتم و دیگر رها نمی کردم دلم برایت تنگ است االهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 
اخه من میگم اخه تا کی بالاخره اون دنیا هم باید اخری داشته باشه فکر کن بگن این دنیا تموم نشه ادم دیون ...

ما ز آغاز و ز پایان جهان بی خبریم 

اول و آخر این کهنه کتاب افتادست 

ببین عزیزم منم مث تو زیاد فکر میکردم 

ولی بهم گفتن  از اونجایی که خود منظومه شمسی ما ۴ و نیم میلیارد ساله که تشکیل شده و معلوم نیست قبلشم خدا موجودی آفریده باشه و بعد قیامت هم معلوم نیست .. روایت هم داریم که میگن از یکی از اهل بیت این سوالو کردن و ایشان فرمودند که اگر خدا بخواهد بعد از قیامت جهانی به وجود بیاورد این کار را خواهد کرد.خب در قدرت خدا شکی نیست. زیاد فکر کردن در چگونگی تشکیل اون هم منجر به کفر میشه. 

انشاله که عاقبت بخیر بشیم 

من دچارشم . چیکار کردی بعدش :(

سعی کردم کمک بگیرم.

چند وقت مشاور رفتم (که البته کمکی نکرد) 

با کسی که جنبه صحبت کردن داره و بعد از صحبت های آدم سواستفاده نمیکنه حسابی صحبت کردم 

کمی دارو درمانی (البته من وسواس زیادی دارم به دارو خوردن و حواسم بود و دارو رو با چندتا پزشک مشورت کردم و خودم هم در موردش تحقیق کردم ولی واقعا هیچی مثل دارو درمانی حال من رو بهتر نکرد) 

انشاله که عاقبت بخیر بشیم 

انشالله

سعی کردم کمک بگیرم. چند وقت مشاور رفتم (که البته کمکی نکرد)  با کسی که جنبه صحبت کردن داره و ...

من همچین شخصی روندارم تو زندگیم. مشاوره هم که میگین جواب نمیده

پس برای دارودرمانی چه کنم. برم روانپزشک دگ

من همچین شخصی روندارم تو زندگیم. مشاوره هم که میگین جواب نمیده پس برای دارودرمانی چه کنم. برم روانپ ...

ببین به هر حال روانشناس و مشاور رفتن بی تاثیر نیست 

من نمیدونستم چی میخوام اون موقع ولی الان اگر باشه میدونم که دوست داشتم اینقدر بگم و بگم و بگم و بگم که خودم به تحلیل و نتیجه و قضاوت درستی برسم 

در مورد خود من فقط اینکه خودم و در نهاد چیزی رو بفهمم و بپذیرم و درک کنم راضی کننده بود . خب میشه بعد از یکی دو جلسه مثلا این رو از مشاورت بخوای که بی قضاوت باشه و شنونده و کمک کنه خودت به نتایج درستی برسی 

و در مورد دارو درمانی هم نه فقط در خصوص داروها روانپزشکی که در خصوص همه دارو ها و تجویز ها باید کمی خودت تحقیق کنی 

که بیش از حد و بی برنامه و بی توجه دارو نگیری 

دیدی که گاهی پزشکی پیدا میشه بی توجه هست 

نباید خودت در مورد خودت بی دقتی کنی