2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما میرم آرایشگاه

هر سبکی که مدنظرته بگو درستت‌کنه

ساده و شیک

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
اولین چیز بنظرم ارایشگاه موهات قشنگ درس کنی با یه ارایش شیک بعدش لباس اونم به هیکلت ربط داره هیکلت خ ...

لباس و هیکل و مو خیالم راحته.اما همسرم آرایش براش مهمه زشت بشم رک میگه.خودش میگه نرو آرایشگاه

کاش میشد........
آرایش بلدم.میترسم چشمامو خراب کنم

یکم زودتر بشین ب ارایش کردن ک اگرم خراب کردی وقت درست کردن داشتی باشی بالاخره دوبار خراب میشه دفه سوم قشنگ میشه 

صبورم؛خدا الان داره تکه های پازلم رو کنار هم میچینه!بزودی خواسته ام توی دستامه🙃 کم مونده تو کوچه ماهم عروسی بشه♡ مطمئنم.نمیدونم از روزی که خط های بالا رو نوشتم چند روز و ماه و سال گذشته فقط خواستم بگم تو کوچه ماهم عروسی شد🙃💃🏻مرسی خدا خوش اومدی دونه انارم 
میترسم خیلی آرایش کنه.کرم پودر و اینا 

دقیقن ارایشگاه هدچی بگی کم ارایش کن بازم سنگینه ارایش هاش. خودت یه خط چشم و یه ریمل و یه کرم مودر و یه رژ بزن کافیه. خواستی هم خودت مژه مصنوعی بزار ولی خیلی ظریف. ازین پروازیا نباشه. تهش هم یه سایه تک رنگ ملایم تو نایه های کرم رنگ بزن. بسه دیگه. اونا چند رنگ سایه میزنن. کلی کرم پودر میزنن و پن کیک. من فقط روی جای جوش ها و بالای لبم ک تیره شده کرم پودر میزنم و زیر چشم هام. 

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞