2777
2789

اگه کرم خوب داری برو آرایشگاه کرم اینا رو خودت بزن بعد بگو برات خط چشم بکشه فقط یا مژه مصنوعی اگه میخای بزاره و موهاتو درست کنه، تهشم یه اسپری فیکس اگه نداری بگو برات بزنه

هرچی آرزوی خوبه مال تو 🤗
ارایشگاه

یه چیز و یادت باشه و بدون به حرف من میرسی از ته دلت تکیه کن خدا ایمان دارم خودش از خزانه غیبش جهیزیه تو به بهترین نحو ممکن برات میرسونه با همه وجودم حس کردم دست خدا همیشه رو سرم بوده برات آرزو میکنم به زودی برام پیام بدی که جور شده آمین یا رب العالمین 

این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای ‌وجودت )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آرایش بلدم.میترسم چشمامو خراب کنم

نه بابا. چرا خراب؟ کم باسه ارایشت هیچ وقت خراب نمیشه

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
لباس و هیکل و مو خیالم راحته.اما همسرم آرایش براش مهمه زشت بشم رک میگه.خودش میگه نرو آرایشگاه

اگه فک میکنی خودت از پسش برمیایی خودت انجام بده گلم ولی میتونی یه ارایشگاه خوب بری چیزی ک میخوای بهش بگی 

لباس و هیکل و مو خیالم راحته.اما همسرم آرایش براش مهمه زشت بشم رک میگه.خودش میگه نرو آرایشگاه

برو ارایشگاه خوب بگو ملایم درستت کنه گریمت کنه 

اگه کرم خوب داری برو آرایشگاه کرم اینا رو خودت بزن بعد بگو برات خط چشم بکشه فقط یا مژه مصنوعی اگه می ...

اره راست میگن میتونی کرم مودرایناروخودت بزنی بگی اون فقط برات خط چشم وسایه رنگ تیره بزنه یکم ویکم موهاتودرست کنع

یه چیز و یادت باشه و بدون به حرف من میرسی از ته دلت تکیه کن خدا ایمان دارم خودش از خزانه غیبش جهیزیه ...

وقتی پیامتو خوندم اشکم دراومد خداکنه همین جور که میگی بشه انشالله من از دعا کردن ناامید شدم برا همین اینو گذاشتم امضام تا بقیه دعا کنن شاید خدا دعاهای شما رو قبول کرد کاربریت یادم میمونه عزیزم 😍😍

نمیدونم چجوری پولش میخواد جور بشه خیلی استرس گرفتم میشه برا جور شدن جهیزیه ام صلوات بفرستین😳
وقتی پیامتو خوندم اشکم دراومد خداکنه همین جور که میگی بشه انشالله من از دعا کردن ناامید شدم برا همین ...

اصلا ناامید درگاه خداوند نشو چون منم تجربه کردم از جایی که نمیفهمی میرسه یادت باشه عزت دست خداست ذلتم دست خداست پس بسپار به خودش من قابل باشم برات دعا میکنم