یه چیز و یادت باشه و بدون به حرف من میرسی از ته دلت تکیه کن خدا ایمان دارم خودش از خزانه غیبش جهیزیه تو به بهترین نحو ممکن برات میرسونه با همه وجودم حس کردم دست خدا همیشه رو سرم بوده برات آرزو میکنم به زودی برام پیام بدی که جور شده آمین یا رب العالمین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه چیز و یادت باشه و بدون به حرف من میرسی از ته دلت تکیه کن خدا ایمان دارم خودش از خزانه غیبش جهیزیه ...
وقتی پیامتو خوندم اشکم دراومد خداکنه همین جور که میگی بشه انشالله من از دعا کردن ناامید شدم برا همین اینو گذاشتم امضام تا بقیه دعا کنن شاید خدا دعاهای شما رو قبول کرد کاربریت یادم میمونه عزیزم 😍😍
نمیدونم چجوری پولش میخواد جور بشه خیلی استرس گرفتم میشه برا جور شدن جهیزیه ام صلوات بفرستین😳
وقتی پیامتو خوندم اشکم دراومد خداکنه همین جور که میگی بشه انشالله من از دعا کردن ناامید شدم برا همین ...
اصلا ناامید درگاه خداوند نشو چون منم تجربه کردم از جایی که نمیفهمی میرسه یادت باشه عزت دست خداست ذلتم دست خداست پس بسپار به خودش من قابل باشم برات دعا میکنم