2777
2789
عنوان

کرم آبرسان خوب

14953 بازدید | 31 پست

سلام دوستان یه کرم آبرسان خوب که خودتون استفاده کردید نتیجه گرفتید معرفی میکنید واسه پوست خشک نمیخوام چرب باشه 

یه فوم شستشو صورت هم معرفی کنید با قیمت مناسب ممنونم  

آرامش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من آبرسان م "سوپکس" هست چرب نیست زود جذب میشه و واقعا راضیم 

آلوئه ورا 96 درصد آبرسانه

من هلو دارم 92 درصد

پوستمم نسبتا خشکه

زبان هر انسان، آیینه‌ی درون اوست!  آنچه در لابلای حرکات زبان او، به نمایش گذاشته می‌شود؛  میزانِ عقلانیّت، شعور، سلامت و تقوایِ درونی هر انسان است.      استاد_شجاعی

فوم شستشو روزانه  "اسکین کد" هم برای ما خیلی خوبه

استفاده میکنیم خانوادگی

زبان هر انسان، آیینه‌ی درون اوست!  آنچه در لابلای حرکات زبان او، به نمایش گذاشته می‌شود؛  میزانِ عقلانیّت، شعور، سلامت و تقوایِ درونی هر انسان است.      استاد_شجاعی
من آبرسان م "سوپکس" هست چرب نیست زود جذب میشه و واقعا راضیم  آلوئه ورا 96 درصد آبرسانه من هلو ...

اتفاقا الان داشتم درباره سوپکس میخوندم واقعا خوبه؟ایرانیه زده بود 10تومن درسته؟

الوورا هلو همین سوپکس؟

آرامش
من آبرسان م "سوپکس" هست چرب نیست زود جذب میشه و واقعا راضیم  آلوئه ورا 96 درصد آبرسانه من هلو ...

اتفاقا الان داشتم درباره سوپکس میخوندم واقعا خوبه؟ایرانیه زده بود 10تومن درسته؟ الوورا هلو همین سوپ ...

آره من خیلی وقته استفاده میکنم

یه داروسازی بهم پیشنهاد داد