2777
2789
عنوان

مادرشوهرم گفته نمیخاد منو ببینه🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 62 پست
پسر اولم نوزاد بود ۴۰ روزش نبود  میامدن میبردنش دور دور میگفتم چ میفهمه میبردش انقدرررر گ ...

دقیقا اینا هم همین طور بودن  یه بار زنگ زدن که با فامیل رفتیم پارک و بچه رو بیایم ببریم!!!  حتی یه تعارف نکردن که تو هم بیا!!  منم گفتم بچه تازه خوابیده!! گفت تا میایم کارهاشو بکن تا ببریمش تو راه بیدار می شه!!  گفتم هوا سرده سرما می خوره !!  نزاشتم ببره!! 

هفته ای یه بار میومدن می بردم بعد یه مدت حس می کردی که اصلا خودشون صاحب اختیار بچه می دونن!!

آدم کنار میاد کنار میاد کنار میاد! یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد! از همون کنار میزاره میره!!!!!!😖😖
دقیقا اینا هم همین طور بودن  یه بار زنگ زدن که با فامیل رفتیم پارک و بچه رو بیایم ببریم!!! &nbs ...

افرررین

ی بار گفتن بریم عروسی 

حالم خوب نبود گفتم نمیام

گف تو نیا بچه و بده ببریم

گفتم مگ بچه و بدون مادر میبرن

گفت اصلااااا ی بارم نمیگ مامان انگار مادر نداره بعد کر کر خندیدن

نگاشون کردم

شوهر بی تفاوتم هم سایلنته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر اولم نوزاد بود ۴۰ روزش نبود  میامدن میبردنش دور دور میگفتم چ میفهمه میبردش انقدرررر گ ...

خوب نزار بچه شیر خوره رو ببرن!!  من یه بارش شوهرم زور شد ببره هر کاری کرد نزاشتم!!  بالاخره منم حقی دارم از این زندگی!! فقط بچه اون که نیست بچه منم هست!!!

ولی من کلا قبل یک سال و نیم اصلا بچه رو از خودم جدا نمی کردم!!  بچه دم به دقیقه شیر می خواد!!

آدم کنار میاد کنار میاد کنار میاد! یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد! از همون کنار میزاره میره!!!!!!😖😖
نباید بزاری ببرن محکم وایسا بگو نمیدم بچمو ببرین 

ولی راس میگین

برا این دومی نمیزارم ببرنش

میگم بچه است 

تا بزرگتر شه

اخه مقصر مادرم هم هس

هی میره رو مغزم گناه دارن

بزرگن

یا میگ مگه میخان بکشنش

گلم معاشرت که زوری نمیشه، وقتی تمایل ندارن شماهم عین خیالت نباشه. فقط به مادرت حرف همسرت رو بگو تا دیگه از این پیشنهادها به شوهرت نده . به زندگیت برس و تصور کن اونا یه کشور دور هستن و نمیبینیشون و به خودت و بچه و شوهرت برس. بخوای بابت رفتار غلط دیگران حرص بخوری یه روز به خودت میای میبینی عمرت گذشته و اعصاب و جوانیت سر یه سری مزخرفات بی ارزش هدر رفته

باغ وحش ؛ تنها زندانی که زندانی هاش بیگناه ترین هستن 💔
افرین لایک داری

حتی بعد دعوا باز قصدم این نبود که نزارم نوه شون ببینن بعد این حرف که زد که زنت دیگه حق نداره پاشو بزاره اینجا و فقط بچتو بیار  خیلی بهم زور گفت!!!!  گفتم حالا که اینطوره نه من و نه بچه!!!  رفتارهای خودشونه که آدم به این کارها سوق می ده!!!

خیلی نامردن

میگفتن بزار ببریم تا سرکوچه هوا بخوره از صب بچمون خونه بوده

میبردن بعد ۲ ساعت میگفتم کجایین

گیخندیدن اع خونه خودمون

میاریمش الان 

بعد ب شوهرم میگفتم

اونم میگف حالا مگ چ شده

بعد چ شد من میترسم چند وقت دیگ خودمم مادرشوهر میشم

ببین عروس هم آدمه!!  خوب مثل آدم باهاش حرف بزنن اونم به خوبی رفتار می کنه!!!  من ۱۰ سال رفتارهاشون تحمل می کردم و دیگه الان صبرم لبریز شده!!! 

اشتباه هم از خودم بود چون می خواستم رابطه خراب نشه چیزی نمی گفتم و اونها فکر می کردن حق دارن هر رفتاری داشته باشن!!!! 

دم شوهرت گرم ک اذیتت نکرد شوهرمن ک بچه بزرگم و میبره  اوناهم انقدر بال و پر دادن پسرم دوسشون ...

من پسرم اوایل بهونه می گرفت بهش گفتم که مامان اینا منو اذیتم کردم و ...  بعد بچه ام گفت خوب منم دیگه دوستشون ندارم!!!  خیلی جالبه از اون به بعد اصلا بهونشون نگرفت!!  باباش می خواست ببردش اونجا خود بچم جیغ می زد و نمی رفت!!

خیلی نامردن میگفتن بزار ببریم تا سرکوچه هوا بخوره از صب بچمون خونه بوده میبردن بعد ۲ ساعت میگفتم ک ...

بگو گوشواره رو میخوان باید گوش روهم بخوان! بچم بدون من دیگه هیچ جا نمیره. بگو برات متاسفم که علنا دارن به من بی احترامی میکنن و منو نمیخوان ولی تو عین خیالت نیست و راحت میری و میای برات مهم نیست. از این به بعد بچه رو خواستن ببینن باید از منم دعوت کنن بیام خونشون. اگه منو نمیخوان پس بچمم نخوان

باغ وحش ؛ تنها زندانی که زندانی هاش بیگناه ترین هستن 💔
الان چی میزاری ببرنش

دیگه مثل قبل نیست با شوهرم گاهی اوقات یک ساعت میره و بعد میاد!! 

چند بار برادر شوهرم زنگ زد که بعدش بگه بیام بچه رو ببرم محلش ندادم دیگه چیزی نگفت!! 

چن بار گفتم عصبی شد ک گیر کردا بین من و مادرش

از عصبی شدنش نترس  بزار یاد بگیره تو هم حقی داری!!  تو مادر بچه ای نه پرستارش که فقط پی پی بسوری و شیرش بدی!!!  تو در مورد رفت و امدهاش حق داری نظر بدی! 

ولی راس میگین برا این دومی نمیزارم ببرنش میگم بچه است  تا بزرگتر شه اخه مقصر مادرم هم هس ه ...

نه ولی بزار به خاطر دیدن بچه هم که شده به تو احترام بزارن  بزار بفهمن بی احترامی به تو هزینه اش ندیدن نوه اشون هست!!!