2777
2789

به کسی که تازه ۱۸ سالش شده کمک کنید دوستان 

میخام بدونم توی انتخاب همسر چی مهمه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هم کفو بودن

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

اخلاق حرف اولو میزنه 

مودب باشه فحش و داد و فریادی نباشه 

ایمان داشته باشه معتقد باشه( کسیکه حرف خدا به اون بزرگی رو گوش نده چه انتظاری داری که متعهد باشه؟!) 

ظاهرش به دلت بشینه،  تصور کن ببین حاضری کمه کم سی چهل سال با این ظاهر و اخلاق زیر یه سقف سر رو یه بالش بذاری؟؟؟ 

چهره و پول چطور؟

اره اهل کار و تلاش و پول حلال درآوردن باشه تنبل نباشه ازینا نباشه که بگه تو هم کار کن 

مرد با غیرت دو شیفت کار میکنه که خانمش همسر داری و خانه داری و بچه داریشو با خیال راحت انجام بده

یعنی چی؟

ینی هم فاز بودن

ینی از جهات مختلف شبیه باشین و به هم بخورین

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

خوش اخلاق باشه وابسته نباشه از نظر مالی موقعیت خوبی داشته باشه هوش اقتصادی داشته باشه اهل کنترل کردن نباشه حمایت گر باشه مانع پیشرفت نباشه کنترل خشم بلد باشه ذوق داشته باشه  اجتماعی باشه اهل تفریح و سفر باشه خانواده با فرهنگ داشته باشه خانواده اش سنتی نداشته باشه ظاهرم برای من الویت خیلی پرنگ نیست همون که به دل آدم بشینه کافیه و تیپ اش هم آراسته و مرتب باشه شلخته و بد لباس نباشه 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️