2777
2789

من کیست دارم دکتر برام ال دی تجویز کرد... از ماه پیش روز سوم پریودم خوردم... تا چند روز پیش که تموم شدن... و دیشب پریود شدم‌.. ولی برخلاف همیشه ک روزای اول شدتش زیاد میشه اینبار خیلی کمه... خیلی کم... یجوریه ک ادم حس میکنه روز اخر پریودشه... بخاطر ال دی هس این کم شدن خونریزی!؟

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

بله هم خونریزی کم میشه هم تعداد روزی که پریود میشدید هم شاید کم بشه

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله هم خونریزی کم میشه هم تعداد روزی که پریود میشدید هم شاید کم بشه

عزیزم دردمم خیلی کم شده... همیشه روز اول زمینگیر میشم اینبار حس نکردم دردی... امکان داره کیستم کوچیک شده باشه!؟

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

بله من هم خوردماینجوری شدم

مرسی عزیزم خیالم راحت شد... دردی هم ندارم برخلاف همیشه ک روز اول زمینگیر میشدم

من بخاطر خونریزی شدید پریودیم بهم داده و میخورم. طبیعی عزیزم باعث میشه خون پریودیت خیلی کمتر, از, قب ...

ممنونم گلم خیالمو راحت کردی... اخه دردمم کم شده... چهارشنبه بازم میرم سونو... انشالله بگه کوچیک شده کیستت... ۵.۵ سانته

اره به خاطر قرص ال دی هستش .

مرسی عزیزم از اینکه جواب دادی 🌹

منم چندروز پیش خوردم پریودم خیلی خونریزیم کم شده ترسیده بودم پس برای قرصه

بخاطر کیست میخوردین شما؟

ممنونم گلم خیالمو راحت کردی... اخه دردمم کم شده... چهارشنبه بازم میرم سونو... انشالله بگه کوچیک شده ...

بسلامتی عزسز دلم انشالاه کیست تو رفع بشه و فیبریوم من هم همینطور. یه توصیه بهت میکنم دیگه دچار کیست نمیشی. در زمان پریودیت هیچ وقت حمام نرو باعث میشه اب بکشه بالا و باعث کیست میشه

بسلامتی عزسز دلم انشالاه کیست تو رفع بشه و فیبریوم من هم همینطور. یه توصیه بهت میکنم دیگه دچار کیست ...

مرسی عزیزم از راهنماییت... انشالله ک مشکل شما هم حل شه... اره متاسفانه طاقت نمیارم و موقع پریودی هم حموم میرم... دیشبم تا ی لکه دیدم سریع رفتم دوش گرفتم تا تمیز باشم

نکن عزیزم رعایت کن هیچ وقت دچار نمیشی

انشالله ... سعی میکنم نرم... طاقت بیارم... ولی ۵ روزم زیاده یکم