2777
2789
عنوان

تست پاپ اسمیر

138 بازدید | 14 پست

سلام خانما من اخرهفته بایدبرم تست بدم خیلی میترسم چندساله پیش ک رفتم واسه قبل بارداری خیلی خیلی درد داشت اماالان میگن روشش عوض شده،کسی جدیدا رفته؟قیمتشو میدونین؟

من رفتم برای اولین بار. با اینکه خیلی میترسیدم ولی خیلی درد نداشت. عادی بود

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی؟من اخه اوندفعه ب شدت دردم گرفت طوریکه الان اصلا دلم نمیخواد برم 

نمیدونم والا. شاید دکتری که رفتین وارد نبوده چون شنیدم فرق دارن. ولی این درد داشت ی ذره ولی قابل تحمل بود 

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
خوشبحالت دعاکن عزیزم منم دردی حس نکنم رو همون صندلی معروف ک میخوابم دست وپام شروع ب لرزیدن میکنه

شنیدم میشه بگین به دکترتون که براتون لوبریکانت بزنه تا دردش کم باشه. اما آخرش وقتی میخاد نمونه برداره ی ذره حس بدی داری اما قابل تحمله. سعی کن نترسی و خودتو راحت بگیری

خوشبحالت دعاکن عزیزم منم دردی حس نکنم رو همون صندلی معروف ک میخوابم دست وپام شروع ب لرزیدن میکنه

ترس نداره که عزیزم فقط نباید خودتو سفت کنی خودتو شل کن 

یه سوال اون موقع که شما تست پاپ اسمیر دادی روشش مگه چطوری بود که میگی فرق داشت؟

شنیدم میشه بگین به دکترتون که براتون لوبریکانت بزنه تا دردش کم باشه. اما آخرش وقتی میخاد نمونه بردار ...

من اوندفعه حس کردم یه چیزی داد داخل بدنم بعد مثل پیچ سفت میکرد اون خیلی درد داشت الان میگن اونحوری نیست دیگه 

ترس نداره که عزیزم فقط نباید خودتو سفت کنی خودتو شل کن  یه سوال اون موقع که شما تست پاپ اسمیر ...

اون موقع عزیزم حس کردم یه چیزی داخل بدنم کرد تا رحمم بیاد جلو بعد مثل پیچ داشت سفت میکرد احساس میکردم رحمم شده مثل بندناف داره پیچ میخوره 

تو یوتیوب که من دیدم یه چیزی مثل گوش پاکن باریک و بلند با سر پنبه ای وارد میکنه و میماله به دیواره رحم بابت ترشحات 

همون هم میدن ازمایش 

انجام ندادم ولی کسی که به عنوان بیمار روی تخت بود به نظر نمیومد درد داشته باشه 

شما فقط شل کن

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
عزیز فقط یه سوال ازچندروز قبلش نباید نزدیکی داشت؟

۲۴ ساعت قبلش فک کنم نباید داشته باشید