2777
2789
عنوان

نفر سوم رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 1650 بازدید | 54 پست
دقیقا دیشب ستایشو دیدین زن حمید چقدرررر حرصم داد این سریال میخواد چند زنگی و خیانت مرد به زن رو عادی ...

ی کلیپ اینستا دیدم ی مرده سه تا زن داشت میگفت این عمل واجب نیست ولی نیاز جامعه امروزه هدف من اینه الگو بشم برای همه ک بدونن میشه چند زن داشت 

زن سومش میگفت من تا ۵۰ سالگی عقد ایشونم یعنی همون صیغه 

میگفت ایشون ب من گفتن باید اینجوری باشه ک من بتونم زنای بیشتری رو نجات بدم

وای حالم بد شد چندشم شد انقد حرص خوردم باورت نمیشه حتی شوهرمم عصبانی شده بود از حرفای اینا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نفهمیدم چی شد🙄🤔

خلاصه مردی یا زنی که متاهل و متعهدت باید سرش توی کار خودش باشه و اگر خیانت رخ داد تقصیر شخص جدید نیست تقصیر اون فردی است که توی رابطه بوده

ی کلیپ اینستا دیدم ی مرده سه تا زن داشت میگفت این عمل واجب نیست ولی نیاز جامعه امروزه هدف من اینه ال ...

میدونم کیو میگی ،،،مرتبکه ی حال بهم زن ....دیدی زن اولش عین بیمارهای روانی شده بود ....زنه توی بیمارستان بوده و این رفته یکیو آورده توی خونه

با هر کسی به اندازه شعورش صحبت میکنم
موافقم بعضی از مردا واقعا کثیفن واسشونم فرقی نداره

یه بار یه برنامه مجازی عضو بودم یه اقایی نوشته بود من‌متاهلم ولی زنم لاغره از هیکلش راضی نیستم  بخاطر مهریه نمیتونم طلاقش بدم  دنبال یه خانوم هیکلیم  واسه دوستی و رابطه جنسی  اگه هیکلی هستی بیا اشنا شیم! 

واقعا نمیدونم به این مردا چه میشه گفت 

من لیمووییی  بودم ولی اون هلوییییی دوست داشت . من واسش دریا بودم ولی اون از این تشت قرمز پلاستیکیا دوست داشت 
همشونم از این ترفند استفاده میکنن که زنم فلانه بهمانه بهم نمیرسه بداخلاقه رابطه نداریم با هم.یعنی هم ...

دقیقا حتی پسرای مجردم که با دختر دوستن اینجوری میگن همشونو توی پروسه ی طلاقن

دقیقا کرم از خود درخت 😐مرد اگر خوب باشه محل نمیده 

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم عزیزم .....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                                           
وقتی علم میگه مرد با چشمانش تحریک میشه و زن با گوش هاش . تا آخرش برو

کدوم علم عزیزم همه ی انسانها با چشم تحریک میشن چشم وسیله ی دیدن نه تحریک شدن اون خصوصیات و روحیه و ذات طرف که باعث میشه با دیدن یک چیز تحریک بشه یا نشه این مورد توی خانمها هم هستش ادمها خیلی متفاوت هستن مرد خوب مردیه که شرلیط خیانت داشته باشه و خیانت نکنه اگر شرایطشو نداشته باشه و خیانت نکنه که هنر نکرده ادم باید کنترل چشم و دلشو داشته باشه

خلاصه مردی یا زنی که متاهل و متعهدت باید سرش توی کار خودش باشه و اگر خیانت رخ داد تقصیر شخص جدید نیس ...

منم همسرم بایک دختری بهم خیانت کرد

دلم واسه دختره سوخت و اصلا هیچ کاریش نکردم با اینکه پدر و مادرش میشناختم

دختره خیلی فقیربود و کم سن و سال

به همسرم گفتم باید شوهرش میدادی نه این که سواستفاده کنی ازش

اما پوست همسرم کندم و مهریه و نفقم به اجرا گذاشتم

اکثر اوقات اون اقای متاهل میاد به دختر مجرد گیر میده و دروغ بهش میگه  میگه مجردم یا زنم طلاق گ ...

طرف مقابلم باید عاقل باشه

من ی خواستگار داشتم اومدن خواستگاری همه چی اوکی بعد یهو زدن زیرش و منو ضایع کردن رفتن

۶ماه بعدش برگشت التماس ک اشتباه کردم هیشکی تو نمیشه میخوام طلاقش بدم ۲سال صبر کنی طلاقمون کاراش تموم میشه

چنان شستمش ک خودشم هنگ کرده بود 

مرتیکه بیشعور 

بهش گفتم دوروبر من پیدات شه زنگ میزنم فک و فامیلت بیان جمعت کنن آبرو برات نمیذارم

دیگه رفت پشت سرشم نگاه نکرد بعدا فهمیدم طلاقم نگرفته دروغ میگفت

ی کلیپ اینستا دیدم ی مرده سه تا زن داشت میگفت این عمل واجب نیست ولی نیاز جامعه امروزه هدف من اینه ال ...

فکر کرده سوپر منه عنتر😈

مهربونا واسه خونه دارشدنم صلوات میفرستین🌼🌸🌹
یه بار یه برنامه مجازی عضو بودم یه اقایی نوشته بود من‌متاهلم ولی زنم لاغره از هیکلش راضی نیستم   ...

منم دیروز یک مزاحم تلفنی توی یوتوب شنیدم طرف حاجی بود و دوستش(خیر سرش سرهنگ بود) بعد یک پسری ادای دخترا رو در میاورد و با این اقا قرار گذاشت اصلا حالم بد شد بعد میگفت حاج خانم بشنوه ناراحت میشه بیچاره حاج خانم 😣😣