2777
2789
عنوان

نفر سوم رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 1650 بازدید | 54 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان مشکل کجاست؟مبهم حرف میزنی😕 البته که یه دست صدا نداره.

واقعا؟؟؟؟🤔😐مشکل واضح در خط اول بیان شده توی مسیله ی خیانت باید مرد خودتونو مقصر بدونید همین 

ببین عزیزم این حرف هیچ پایه و اساسی نداره ی عده شهوتران اینو کردن بهانه شما برو از ۴تا مرد با شخصیت ...

مرحبا ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ واقعا به مردهایی که با شخصیت هستن برمیخوره 

واقعا؟؟؟؟🤔😐مشکل واضح در خط اول بیان شده توی مسیله ی خیانت باید مرد خودتونو مقصر بدونید همین 

قربون دلت،من هنوز مرد ندارم.

ولی همون که گفتم یه دست صدا نداره والبته 2 طرف مقصرن وهیچ توجیهی هم پذیرفته نیست.

خانم ما با اکثریت کار داریم . وقتی یک تحقیقات نشان میده مردها با چشمانشان تحریک میشن ، تو اون تحقیق ...

چشم وسیله ی دیدن اطلاعات تصویریو میگیره بعدش این روح و ذات و روان فرد که اون اطلاعات رو پردازش میکنه و نوع پردازش رو مشخص میکنه

خانم ما با اکثریت کار داریم . وقتی یک تحقیقات نشان میده مردها با چشمانشان تحریک میشن ، تو اون تحقیق ...

اولا ک عذر میخوام من متوجه نشدم شما آقا هستین فک کردم با ی خانم صحبت میکنم نوشتارم مناسب مخاطب آقا نبود

دوما بنده نگفتم تحریک نمیشن گفتم باید از نظر ذهنی آمادگیشو داشته باشن تا با دیدن تحریک بشن

کسی تو این فاز نباشه هرچیم ببینه تاثیری نداره ولی کسی ک همه فکروذکرش این مسئله باشه پوشیده هم باشه طرف با نگاه ب صورتش تحریک میشه

کم نیستن خانمای چادری ک مورد آزار و اذیت قرار گرفتن پس صرفا پوشش دلیل محکمی نیست 

حداقل میشه گفت اولین دلیل نیست 

امیدوارم منظورم درست رسونده باشم 

قربون دلت،من هنوز مرد ندارم. ولی همون که گفتم یه دست صدا نداره والبته 2 طرف مقصرن وهیچ توجیهی هم پذ ...

همیشه فرد خائن مقصره فرد دومم در صورتی که بدونه طرف در رابطست بله مقصره اما اگر ندونه نمیشه گفت ولی کسی که ذاتش بد و خائن این نباشه میره با اون یکی

راستش من زدم آقا تا مشکلی پیش نیاد . ولی اشکال نداره بیشتر دقت کنید . راه کار چیه ؟ ما زنانمون به ...

بله ولی من ب امضای افراد توجه نمیکنم از تو پستا متوجه شدم 

چشم از این ب بعد دقت میکنم 

ب نظر من اگه روی فرهنگ افراد کار کنن خیلی بهتر جواب میده تا این ک خانما رو گونی پیچ کنن

فکر میکنم اگه ب آقایون تفهیم بشه حجاب یک زن دلیل محکمی برای گرایش ب اون زن نیست و اگه دچار همچین حالتی شدین با مشاور صحبت کنین ک ایراد کارتون مشخص و اصلاح بشه خیلی بهتر جواب میگیریم تا این ک پوشش زنان رو مجوزی کنیم براشون ک با قیافه حق ب جانب هرکاری خواستن بکنن و بندازن گردن خانما 

از جملاتی که گفتی فهمیدم موافق بی حجابی هستی ، چون طرفداری میکنی از بی حجابی در صورتی که منطق پشت کا ...

من موافق پوشش اختیاری هستم دوست عزیز، بی حجابی و خیانت دو مبحث جداست،شما منو به چالش نکشیدی وقتی دو موضوع بی ربط رو به هم ربط می دی این بحث به جایی نمی رسه

شما دنال این هستی که بگی خیانت اول و اخرش تقصیره زنه،ظاهرا تو مغزت یک انسان اولیه با پوشش برگ انجیر نشیته که داره خودشو می خارونه،شمارو با افکار پوسیدتون تنها می ذارم،موفق باشید