2777
2789
عنوان

قشنگترین هدیه تولد

319 بازدید | 69 پست

قشنگترین و ب یادموندنی ترین هدیه ی تولدی ک از همسرانتون گرفتین چی بوده

خودم چند سال پیش کربلا بودیم تو بین الحرمین رو ب حرم امام حسین گفتم آقا جون از پسرتون شکایت دارم تولدم رو یادش نمیمون سه روز پیش تولدم بود اصلا ب روم نیاورده شوهرم خندید و گفت باباجان الکی میگه این سفر کربلا هدیه تولدشه 

منم قبول کردم دیگه تو این 13 سال هدیه ای نگرفتم

نکته : همسرم سید هستن گاهی تو حرفهای خودمونیمون ب امام حسین میگن باباجان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم نیست ولی یه ساعت مچی گرون قیمت هدیه گرفتم

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡

هرسال هدیه های خوبی میگیره ولی من بلد نیستم مثل اون باشم 

چند روز دیگه تولدشه موندم چی بگیرم

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏

بهترین هدیه برای نامزدیمون بودباراول کادوگرفت طلابودعاشقش بودم...بعدسریه قرضی هرچی داشتم فروختم هی اصرارمیکردنفررش احمق شدم...چقدر دلم میخوادش ..بعداون دیگه سوپرایزم نکرده 😭😭😭😭

تولد سالی که فهمید باردارم . برام یه مدال گرفت که حضرت مسیحه به صلیب 😐 چپ چپ که نگاهش کردم . با یه نگاه مظلوم گفت چون این مدال آدم داشت و تو دل تو هم یه آدم کوچولوعه خریدم 😂😂😂 عاشق مداله و دلیل خریدنش شدم .

مجردم ولی دلم میخواد همسرم سید باشه

منم هر خاستگاری می اومد اول میپرسیدم سید هستن یا نه اگه سید بود ب بقیه آپشنها 😅 نگاه میکردم

ولی الان میگم سید ک حتما نباید ب شجره نامه باشه ب دل هم میشه باشه کسی ک محب اهل بیت باشه مطمئنا اهل بیت اون فرد رو از خاندان خودشون میدونن