2777
2789

دیشب مهمونی بودیم خونه مادروشوهرم. یه لحظه با خودم گفتم بیا نازی! انتخاب خودت بود! خانوادت حالا اومدن تو همچین جمع هایی! پر از نداری و فقر و بی لولی و بی فرهنگی و...

چطور میخوای بچتو بیاری تو این جمع !و...

دیشب خواب دیدم ازدواج کردم.

ی پسر خوشگل خوشتیپ و خوش اندام که دوستم نداشت:) 

منم دوستش نداشتم. حتی اسمشو نمیدونستم.

نمیومد منو ببینه‌

انگار تو خواب ۳.۴ ماهی بود ک عقد بودیم و داشتم دنبال ذکر میگشتم ک زندگیم ب طلاق نرسه! با ادمی ک هیچ حسی بهش نداشتم. همش فکر میکردم نکنه کس دیگه ای رو دوست داشته و ناچارا با من ازدواج کرده حالا ک کم محبت میکنه و من رو نمیپرسته!

مادربزرگم تو خواب بهم میگفت دخترم کاش حداقل خودت انتخاب کرده بودی ما اینطوری شرمندت نمیشدیم! 

تو خواب داشتم دنبال معین میگشتم! همش میگفتم پس اون چیشد؟ کجا رفت؟ چطور من ب همچین ازدواجی راضی شدم؟! 

همش یاد محبتا و عشق و علاقه ای ک ب معین داشتم

حس خوب رابطم و حال خوبم کنار معین میگشتم:)

صبح ک پاشدم دیدم کنارم خوابه ، دستشو گرفتم بوسیدم:) بهش گفتم ک خواب بد دیدم و گفتم ک چقدر دوستش دارم و از زندگیم‌راضیم:)

معین جونم خیلی دوستت دارم و امیدوارم لیاقت عشق ط رو داشته باشم:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.