2777
2789

[QUOTE=109844109]فرض کن دور از جونش مرده دیگه نیستش چ حالی میشی؟ واقعا اگه خوبه از دستش نده ک بعدها پشیمون میشی[/QUپسرخوبیه اما من انگارقلبم ازسنگ شده انگار هیچ حسی بهش نداارم ...دیگ دلم براش تنگ نمیشه حتی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی الان جدا شدنش بهتر از رفتن زیر ی سقف با ی شناسنامه سیاه با هزار تا اخلافو صد تا پشیمونیه بعده

اره ولی استارتر انگار با طرف مقابلش مشکلی نداره 

حس میکنه سرد شده بهش

من فک میکنم برا هر آدمی پیش میاد ک یه مدت از طرفش سرد بشه ولی بعد یه مدت اوکی میشه

حق من محفوظه و به موقع به من داده میشه🥰من خوش شانس و خوش روزی هستم😍
[QUOTE=109844109]فرض کن دور از جونش مرده دیگه نیستش چ حالی میشی؟ واقعا اگه خوبه از دستش نده ک بعدها ...

چن وقته اینطوری شدی؟

افسردگی نداری قرص چیزی نمیخوری یا فشار روحیو عاطفی غیر از دوست پسرت روت نیست؟؟؟

🖤
اره ولی استارتر انگار با طرف مقابلش مشکلی نداره  حس میکنه سرد شده بهش من فک میکنم برا هر آدمی ...

من باچندنفرحرف زدم میگن ازاول عاشقش نبودی وفقط دوستش داشتی واسه همینه الان اینجوری شدی

اره ولی استارتر انگار با طرف مقابلش مشکلی نداره  حس میکنه سرد شده بهش من فک میکنم برا هر آدمی ...

اره باهات موافقم من خودمم یهویی سرد میشم بعد یمدتی درست میشم البته واسه من فرق داره افسردگی دارم سردی استارتر هم بی دلیل نیست

🖤
[QUOTE=109844109]فرض کن دور از جونش مرده دیگه نیستش چ حالی میشی؟ واقعا اگه خوبه از دستش نده ک بعدها ...

من میگم ده روز ازش بخواه ک تنها باشی ببین بازم همین حس رو داری

حق من محفوظه و به موقع به من داده میشه🥰من خوش شانس و خوش روزی هستم😍
چن وقته اینطوری شدی؟ افسردگی نداری قرص چیزی نمیخوری یا فشار روحیو عاطفی غیر از دوست پسرت روت نیست؟؟ ...

تقریبادوماهه....ن هیچ قرصی نمیخورم اما حس میکنم دارم افسرده میشم