mig__mig مدیر عضویت: 1398/07/06 تعداد پست: 187 عنوان کات | مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 100 پست بنظرتون چجوری میشه یه رابطه رو کات کرد که طرف مقابل کمترین اسیب رو متحمل بشه؟ 1398/08/05 | 00:56 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahgoliiiii عضویت: 1396/04/08 تعداد پست: 7282 2سال زمان زیادیه امابخدادست من نبوداین سردی😢 وای تو الان نسبت بهش و ب احساساتش مسئولیاگه واقعا دلیل قانع کننده ای برا جدایی داری بهش بگو ولی اگه بدون دلیل ولش کنی خیلییی نامردیه حق من محفوظه و به موقع به من داده میشه🥰من خوش شانس و خوش روزی هستم😍
هلیا۷۲ عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 429 بنظرت اگ الکی بهش خیانت کنم راحت میره؟ اینکار درست نیست بداعتماد میشه به همه
mig__mig مدیر استارتر عضویت: 1398/07/06 تعداد پست: 187 بهترين كار اينه كه مستقيما بهش بگي اينكه بخواي ذره ذره و غيرمستقيم بگي يه جور توهينه از نظر من دوت ... گفتم اما قبول نمیکنه.تاحرف جدایی میشه میگ من برم بخوابم
mig__mig مدیر استارتر عضویت: 1398/07/06 تعداد پست: 187 وای تو الان نسبت بهش و ب احساساتش مسئولی اگه واقعا دلیل قانع کننده ای برا جدایی دادی بهش بگو ... خودم هم بخاطرهمین حالم بده....نمیدونم چیشد چرامن عوض شدم احساساتم عوض شد واقعانمیدونم فقط یادمه ک منم دوسش داشتم😔
_benyamin_ عضویت: 1398/08/04 تعداد پست: 475 منم ازهمین میترسم....انقدر ب این موضوع فک میکنم ک حاله روحی خودمم هم خوب نیس مجبورم برم باش صحبت کن ک دیگه نمیتونی ادامه بدی با ذکر دلیلن اینکه یهو بی دلیل تو دریایِ ابهام بزاریشو بری ک بری
mig__mig مدیر استارتر عضویت: 1398/07/06 تعداد پست: 187 اینکار درست نیست بداعتماد میشه به همه 😔اینم حرفیه
daryayiii عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 4314 گفتم اما قبول نمیکنه.تاحرف جدایی میشه میگ من برم بخوابم ببين عزيزم اگر واقعا قصدت جداييه بهتره باهاش صحبت كني و زودتر قانعش كنيچون هر چي بگذره بدتر ميشهو هر وقتم كات كردي به دوستاش بسپر حواسشون بهش باشه يه مدت و خودتم تحت هيچ شرايطي برنگرد و كوتاه نيا
mahgoliiiii عضویت: 1396/04/08 تعداد پست: 7282 خودم هم بخاطرهمین حالم بده....نمیدونم چیشد چرامن عوض شدم احساساتم عوض شد واقعانمیدونم فقط یادمه ک من ... فرض کن دور از جونش مرده دیگه نیستشچ حالی میشی؟واقعا اگه خوبه از دستش نده ک بعدها پشیمون میشی حق من محفوظه و به موقع به من داده میشه🥰من خوش شانس و خوش روزی هستم😍
mig__mig مدیر استارتر عضویت: 1398/07/06 تعداد پست: 187 باش صحبت کن ک دیگه نمیتونی ادامه بدی با ذکر دلیل ن اینکه یهو بی دلیل تو دریایِ ابهام بزاریشو بری ک ... اگ قبول نکرد چجوری رفتارکنم؟اخه همش یه کاری میکنه من بمونم منم خودم ادم احساساتی هستم عذاب وجدان میگیرم و دیگ نمیتونم تصمیم بگیرم
arawm عضویت: 1398/01/06 تعداد پست: 8997 فرض کن دور از جونش مرده دیگه نیستش چ حالی میشی؟ واقعا اگه خوبه از دستش نده ک بعدها پشیمون میشی ولی الان جدا شدنش بهتر از رفتن زیر ی سقف با ی شناسنامه سیاه با هزار تا اخلافو صد تا پشیمونیه بعده 🖤
rha26 عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 372 میگم استارتر حرف جدایی زده اون ک نمیخاد جدا بشه اهان ولی اونم بی تفاوته دیگه براش مهم نی