2777
2789
عنوان

آبله مرغون

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 86 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پرمنگنات بزنه رو زخماش...

اگه اعتقاد دارید چله بریزید براش ک سبک شه

خدایا کمتر‌‌‌‌‌‌‌‌ خلق ‌‌‌‌‌‌‌میکردی ولی با کیفیت تر       وقتی جواب ریپلیتو نمیدم...یعنی به تو چه اخه فضول بی فهم...قاشق نشستگان بسیارند  
خواهر من گرفت با اینکه چقد رعایت کردیم ههمون گرفتیم‌اگه گرفتی هم الان معلوم نیست بعد ده تا چهارده رو ...

اوووه ینی تا حالا نگرفتم بنظرت؟؟؟

فردا میرم خونه شوهرم

خداجونم میشه به منم نی نی بدی؟🥲(یکسال و نیمه منتظرم)
خواهر من گرفت با اینکه چقد رعایت کردیم ههمون گرفتیم‌اگه گرفتی هم الان معلوم نیست بعد ده تا چهارده رو ...

میشه برم واکسنشو بزنم؟؟

اوووه ینی تا حالا نگرفتم بنظرت؟؟؟ فردا میرم خونه شوهرم

باید از مامانت بپرسی اگه بچگی گرفتی نمیگیری ولی اگه نگرفتی میگیری حتی اگه الان ویروسش تو بدنت باسه بعد ده روز معلومه تازه شوهرتم میگیره اگه تو الان داشته باشی باید تا فهمیدی داره از خونه نیزدی بیرون حالا برو دکتر به قرص میده کمتر دون بزنی حتی اگه گرفتی من رفتم دکتر خنگ برام ننوشت بدجور گرفتم بخدا یکماه توخونه بودم هیچ درمانی هم نداره ویروس فقط حمام خنک بدون ایف نخارونی پناد بزنی بو غذا سرخ کرده بهت نخور سرخ کردنی هم نخوری

باید از مامانت بپرسی اگه بچگی گرفتی نمیگیری ولی اگه نگرفتی میگیری حتی اگه الان ویروسش تو بدنت باسه ب ...

نگرفتم تا حالا ولی شوهرم گرفته میرم دکتر پیش پیش حلوگیری میکنم

نگرفتم تا حالا ولی شوهرم گرفته میرم دکتر پیش پیش حلوگیری میکنم

اره برو دکتر حداقل اگه گرفتی اذیت نی یه قرص بدت کمتر بزنی یا اگه واکسن هست بزن پیشگیری کن اگه شوهرت گرفته نمیگیره ولی برا زن باردار خطرناکه بگیره دکتر دستور سقط میده چون باعث عقب موندگی جنین میه

مگه بارداری؟؟؟؟

نه ولی فکر اینده رو کردم بنظرم الان بگیرم بهتره من که نمیتونم تا ابد فرار کنم اخرش میگیرم دیگه اگه اینجوری سرم بیاد میمیرم🙍