2777
2789
عنوان

آبله مرغون

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 86 پست

[QUOTE=109827545]شایدم خیلی سرلکش گریه کردم صورتم صاف صاف بود من اصلا جوشم نمیزنم  اصلا نمی خاروندم بدنمو ک نکنه ...[/QUOTEخوب میشه گلم با لیزر تا حد خیلی زیادی اما نه کامل (البته بستگی داره به مقدار گودیش مال من که نرفته چون خیلی عمیق بود اگه معمولی و سطحی باشه آره میره) 

اگه لیزر کردی همراه باهاش ویتامین ث هم بخور 

شایدم خیلی سرلکش گریه کردم صورتم صاف صاف بود من اصلا جوشم نمیزنم  اصلا نمی خاروندم بدنمو ک نکنه ...

اوووووف چندین ماه افسردگی گرتم من بخدا اندازه لحظه لحظه های عمرم اشک ریختم (از یکی دیگه گرفتم باعث و بانیش یه حروم زاده دیگه بود زورم گرفت ) کلی دکتر رفتم 4 تا که رو صورتمه یه دئنه تو ابرومه که حالا معلوم نیس فکرشو بکن آرزوی مرگمو میکردم از خدا 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=109827545]شایدم خیلی سرلکش گریه کردم صورتم صاف صاف بود من اصلا جوشم نمیزنم  اصلا نمی خار ...

نمی دونم والا عمیق ک نیس یکم گوده و پهنه انءشالله ک بره حتما ویتامین ث هم میخورم... مرسی❤❤❤❤

از لحاظ روحی،نیاز دارم مثه شب قبل اردوهای مدرسه ذوق داشته باشم :)
اوووووف چندین ماه افسردگی گرتم من بخدا اندازه لحظه لحظه های عمرم اشک ریختم (از یکی دیگه گرفتم باعث و ...

دقیقاااا منم خیلی گریه کردم واقعا حالم بد بود ... من رو اونایی ک عمقی نبودن و یکم تیره بودن روغن هسته انار زدم روغن هسته انار هم کلاژن سازه هم لایه بردار خیلیاشون ردشون رفته یکی دیگ رو پیشونیم نزدیک موهامه خیلی کم رنگ شده ... روغن هسته انار یا البالو بزن خوبه واسه سطحیا

از لحاظ روحی،نیاز دارم مثه شب قبل اردوهای مدرسه ذوق داشته باشم :)
منم خواهرم گرفت اتاقها طرفهاش جدا حتی میرفت دستشویی با وایتکس میشستیم که نگیریم ما هممون گرفتیم میگن ...

باور کن من میرفتم تو دهن برادرم، سه تاشون گرفتن با هم 😂😂😂😂🙏🏻 من میدیدم مامانم بهشون میرسه 

حسودیم میشد

دوست داشتم بگیرم ولی نگرفتم