2777
2789
عنوان

هرخانومی ضعف داره بدنش ویتامین دی بخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 1051 بازدید | 54 پست
نه عزیزم من از داروخانه گرفتم، دانه های ریزهستن  مث قرص امگاسه میمونن، اما ریز مث دانه تسبیح&nb ...

من فک میکردم ام اس یا مرضی دارم از خستگی دست و پام ضعف میره هرچی میخورم 

قیمتش چند عزیز .خدا خیرت بده 

فـــانی دِدُنیــــا🌑پـــس دلـــ نشکـــنیمـــ  💜دیـــنــ ا'نــسانیتــ 💙 شغـــلــ مـــادر💚 زادگـــاهــ دنیـا 💛محکومیتــ زندگیــ کردنـ❤               
من فارماتون میخورم عالیه...انواع ویتامین ها هست داخلش

عزیزم منم ده تاگرفتم45هزار دوتا خوردم فعلا نتیجه نگرفتم شما هرروز میخوری؟ چن تا خوردی نتیجه دیدی؟ قینتش؟ 

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم ده تاگرفتم45هزار دوتا خوردم فعلا نتیجه نگرفتم شما هرروز میخوری؟ چن تا خوردی نتیجه دیدی؟ قی ...

من یک روز در میون میخورم ....یکساله تقریبا....دانه ای۲۰۰۰تومنه قیمتش

بی اصل ونسب اگر به جایی برسد! کی آب خنک به بینوایی برسد؟از باغ خودش کسب نچیند ثمری👌 بی‌مایه اگر به کدخدایی برسد
عزیزم منم ده تاگرفتم45هزار دوتا خوردم فعلا نتیجه نگرفتم شما هرروز میخوری؟ چن تا خوردی نتیجه دیدی؟ قی ...

چرا انقدر گرون خریدی؟؟مگه رنگش قهوه ای پررنگ براق نیست؟؟

بی اصل ونسب اگر به جایی برسد! کی آب خنک به بینوایی برسد؟از باغ خودش کسب نچیند ثمری👌 بی‌مایه اگر به کدخدایی برسد
من فک میکردم ام اس یا مرضی دارم از خستگی دست و پام ضعف میره هرچی میخورم  قیمتش چند عزیز .خدا خ ...

سلام عزیزم صبحت بخیر، قیمتش انگار پنج تاشو داد پنج هزارتومن، حتمابگیر بخور، خوب نشدی بازم بقیه ویتامینارو امتحان کن.

چرا انقدر گرون خریدی؟؟مگه رنگش قهوه ای پررنگ براق نیست؟؟

سلام عزیزم، فارماتون حالت درمانی نداشت برا بدن من، بیشتر مواقع مسافرت و وقتی کار زیاد داشتم استفاده میکردم.درضمن خارجی و ایرانی داره که خارجیش تازگیا هم خیلی گرونه هم اصن گیر نمیاد.

این قرص قرمزا ک بهداشت میده ویتامین دی ؟

ویتامین دی زرد رنگه شفافه! کرویه!

آدم کنار میاد کنار میاد کنار میاد! یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد! از همون کنار میزاره میره!!!!!!😖😖
من که همه موهام سفید شده. میگند مال سردی مغزه و خیلی بده 

یعنی چی؟ باید چی کار کنیم؟ برای سردیش؟ از من دو سالیه یکدفعه سفید شدن!! خیلی حرص و جوشم دادن!!

آدم کنار میاد کنار میاد کنار میاد! یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد! از همون کنار میزاره میره!!!!!!😖😖
دی بوده چون قرصا منم همین شکلی هستن.

ا پس چرا هر روز نوشته بود اینا چرا میگن هر روز ن🤔

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪