سلام ، من از بچه گی بدنم ضعف داشت مخصوصا پشت رون هام و کمرم ،وقته بالارفتن از پله ها ازشدت خستکی و ضعف اصن میموندم .همش فکرمیکردم تنبلم ،زود خسته میشدم، میرفتم باشگا بعداز ورزش میومدم خونه میفتادم رو مبل .....خلاصه ضعف و خستگی و تنبلی همه وجودمو و انرژیمو گرفته بود تااینکه رفتم ازمایش دادم ببینم چمه ، همه ازمایشام خوب بودن فقط ویتامین دی کم داشتم.با ناامیدی تهیه کردم چون فک میکردم تاثیری نداره روم، .......باورتون نمیشه از دیشب که خوردم دنیام عوض شده ،ضعفم رفته، خسته نمیشم.پشت رونام خبری از ضعف نیست ، باشگا رفتم خسته نشدم.....سر زانوهام ضعف نمیره و نمیلرزه.....فقط ناراحتم که چرا از همون بچه گیم نخوردم.....ب خدا این ضعف خیلی اذیتم کرد ،افسرده و تنبل شدم ، ولی الان ضعفی ندارم.....شمام خانوما خواهشن برید یه بسته بخرید و هفته ای یه دونه استفاده کنید ،نیازی ب نسخه نداره عزیزان.امیدوارم تجربم کمکتون بکنه و شمام بتونید ب شادابی برسید.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اخه یه خانمی چندشب پیش تجربه گلیسیرین و ابلیمو و گلاب رو ب اشتراک گذاشته بود و میگفت پوسش شفاف و عالی شده، منم رفتم تهیه کردم، برا همین وظیفه خودم دونسم حالاکه از نی نی سایت استفاده مثبت میکنم ،تجربمو ب اشتراک بذارم حتی ب درد یه نفرم بخوره کافیه .
من فارماتون و فیفول چندسال پیش براهمین ضعفم گرفتم اما درمان موقت بود و ضعف پشت ران و کمرمو برطرف نمیکرد .....حس میکنم اینا درمان موقتن و داخلش ویتامین دی رو نداشتن