2777
2789
عنوان

هرخانومی ضعف داره بدنش ویتامین دی بخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 54 پست
من که همه موهام سفید شده. میگند مال سردی مغزه و خیلی بده 

تنهاکمبودویتامین بی موجب سفیدشدن مو نمیشه 

کمبودهرنوع ویتامینی میتونه تاثیربدبزاره روی اعصاب ودیرسیستمهای بدن 

سردی وگرمی بدن هم همینطور 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من چادری هستم ازمایش دادم ویتامین دی من 49بود برای همسرم 7 ربطی نداره عزیزم  به خاطر خاک ایر ...

عزيز من دانشجوي پزشكيم خب

استادمون كه دكتره گفت

گفت به مادربزرگاتونم بگين سر ظهر برن زير آفتاب بشينن كه كمبود ويتامين دي و به دنبالش كلسيم و شكستگي نداشته باشن

حالا اگر دكتر شما اينو گفته كه خاك تاثير داره من نميدونم شايد اونم باشه

من بحثم دز مصرفیش نیس، بحثم اینه که ویتامین دی جواب داد برا ضعفم.شمام بچه ها اگه ضعف دارید مث من فک ...

این قرص قرمزا ک بهداشت میده ویتامین دی ؟

فـــانی دِدُنیــــا🌑پـــس دلـــ نشکـــنیمـــ  💜دیـــنــ ا'نــسانیتــ 💙 شغـــلــ مـــادر💚 زادگـــاهــ دنیـا 💛محکومیتــ زندگیــ کردنـ❤               

اخه یه خانمی چندشب پیش تجربه گلیسیرین و ابلیمو و گلاب رو ب اشتراک گذاشته بود و میگفت پوسش شفاف و عالی شده، منم رفتم تهیه کردم، برا همین وظیفه خودم دونسم حالاکه از نی نی سایت استفاده مثبت میکنم ،تجربمو ب اشتراک بذارم حتی ب درد یه نفرم بخوره کافیه .

اخه یه خانمی چندشب پیش تجربه گلیسیرین و ابلیمو و گلاب رو ب اشتراک گذاشته بود و میگفت پوسش شفاف و عال ...

منم گلیسرینو گرفتم 

فـــانی دِدُنیــــا🌑پـــس دلـــ نشکـــنیمـــ  💜دیـــنــ ا'نــسانیتــ 💙 شغـــلــ مـــادر💚 زادگـــاهــ دنیـا 💛محکومیتــ زندگیــ کردنـ❤               
فارماتون بهتره یا مولتی دیلی؟؟؟؟

من فارماتون و فیفول چندسال پیش براهمین ضعفم گرفتم اما درمان موقت بود و ضعف پشت ران و کمرمو برطرف نمیکرد .....حس میکنم اینا درمان موقتن و داخلش ویتامین دی رو نداشتن

واقعا مگه میشه    

اره ولی نمیدونم دی بود یا سی یکیشون کوچولو گرد بود هفته ای ی بار اون یکی زرد بیضی شکل هر روز

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪
فارماتون بهتره یا مولتی دیلی؟؟؟؟

نمیدونم عزیز...ولی فاماتون واسه من عالی جواب میده یک در میون میخورم سرحالم پرانرژی هستم

بی اصل ونسب اگر به جایی برسد! کی آب خنک به بینوایی برسد؟از باغ خودش کسب نچیند ثمری👌 بی‌مایه اگر به کدخدایی برسد