2777
2789

سلام ، من از بچه گی بدنم ضعف داشت مخصوصا پشت رون هام و کمرم ،وقته بالارفتن از پله ها ازشدت خستکی و ضعف اصن میموندم .همش فکرمیکردم تنبلم ،زود خسته میشدم، میرفتم باشگا بعداز ورزش میومدم خونه میفتادم رو مبل .....خلاصه ضعف و خستگی و تنبلی همه وجودمو و انرژیمو گرفته بود تااینکه رفتم ازمایش دادم ببینم چمه ، همه ازمایشام خوب بودن فقط ویتامین دی کم داشتم.با ناامیدی تهیه کردم چون فک میکردم تاثیری نداره روم، .......باورتون نمیشه از دیشب که خوردم دنیام عوض شده ،ضعفم رفته، خسته نمیشم.پشت رونام خبری از ضعف نیست ، باشگا رفتم خسته نشدم.....سر زانوهام ضعف نمیره و نمیلرزه.....فقط ناراحتم که چرا از همون بچه گیم نخوردم.....ب خدا این ضعف خیلی اذیتم کرد ،افسرده و تنبل شدم ، ولی الان ضعفی ندارم.....شمام خانوما خواهشن برید یه بسته بخرید و هفته ای یه دونه استفاده کنید ،نیازی ب نسخه نداره عزیزان.امیدوارم تجربم کمکتون بکنه و شمام بتونید ب شادابی برسید.

اره منم ی مدت ویتامینو اهن خوردم خیلی برام خوب بود انقد کار میکردم انرژی عالی بود 😂

زنای ایرانی ۹۹ درصد کمبود ویتامین دی دارن

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خانه بهداشت می گفت ماهی یه دونه قرص!!!

هفته ای یکی زیاد نباشه!  از دکتر بپرس!

آدم کنار میاد کنار میاد کنار میاد! یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد! از همون کنار میزاره میره!!!!!!😖😖
آره اكثر خانوماي ايراني به خاطر پوشش كمبود ويتامين دي دارن خيلي هم مهمه و رو همه چي تاثير ميذاره

هم مردوهم زن درایران کمبودویتامین دی دارن

وعلتش هم خاک ایران 

که مانع جذب 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

اره  منم میخورم منتها اول باید ازمایش داد ببینی کمبودشو داری مصرف کنی هفتع ای ی بار 

اگه ن ک ماهی یبار کفایت میکنه

چون ضرر داره باعث فشار مغزی میشه زیاددیش

سرنوشت از سرنوشت،سرگذشت از سر گذشت،افسوس زندگی برخلاف آرزوهایم گذشت😔