2777
2789
عنوان

سه روزه برای شوهرم غذا نپختم

655 بازدید | 21 پست

این قدر حرصم رو در آورده فقط برای خودم غذا می پزم ، جلوش می خورم ، خدا شاهده آخرین بار عید قربان منو برد بیرون اون هم بابام ماشین داد ، تا پارک سر کوچه هم نبرده ، کلا امسال به جز ۱۳ بدر و عید قربان جایی نبرده ، همه خریدهای عید هم خودم تنها رفتم ، چند بار گفتم بریم نمایشگاه مبل نیومد ، اون روز عمه اش که خاله من هم میشه گفت منو ببر آرایشگاه ، در جا برد منتظر موند اصلاح کرد بعد برش گردوند ، ده و نیم رفت یک برگشت ، تازه آرایشگاهش اون سر شهر بود ، حالا فکر نکنید جای باکلاسی برده ، اتفاقا ما بالاشهر میشینیم خانم رفته یه محله زاغه نشین براش ارزون تر تموم شه ، اومد من هم همه گله هام رو کردم ، هی بهانه می اورد بدبخته ، وضع مالیشون خوب نیست میخواست ارزون تر درآد واسش من هم گفتم همیشه داشت الان نداره مگه یه اصلاح چقدر فرق میکنه ، دوا دکتر کل ایل و تبارش با اقاست تازگیا ارایشگاه هم بهش اضافه شده ، تو رو خدا حق دارم یا نه ؟ من که تو این خونه هیچ کاره ام ، تا به چشم زنش بهم نگاه نکنه من هم به چشم شوهر نمی بینمش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخی چجوری دلت میاد بیچاره کارمیکنه بیاد تو واسه خودت بخوری😒

تو خونه است ، یه هفته است از ماموریت برگشته ، چطور اون موقع که اقا بیکار بود من برای نیازهای خودم کار میکردم دلش می اومد منو اینجا وق وق کنم اون خواهرش رو ببره قم

من تو این 7سال زندگی جز 13بدر با شوهرم جایی نرفتم و تفریحی نداشتم.. که اونم با خانواد‌ه‌ها هستش نه با چهارتا جوون که به آدم خوش بگذره..کلا آدم اجتماعی‌ی نیستش و دوست و رفیق نداره..

پس یعنی منم واسش غذا درست نکنم؟ شوهرمم تلافی کنه بگه من دیگه سرکار نمیرم؟ به اینم میگن زندگی؟!

🖤

حق داری اما بدترین راه ممکن رو در پیش گرفتی اگه میخوای طبق خواسته هات پیش بره روشتو عوض کن

به هیچ صراطی مستقیم نمیشه ، نه زبون خوش نه ناز نه عشوه ، نه مهربونی ، تاپیک هام رو بخون

من تو این 7سال زندگی جز 13بدر با شوهرم جایی نرفتم و تفریحی نداشتم.. که اونم با خانواد‌ه‌ها هستش نه ب ...

اخه شوهر من اجتماعی هم هست ، با دوستاش هم بیرون میره ، شرایط هامون باهم فرق داره گلم

خوب کاری کردی ،مردا وقتی چیزی بهشون نمیگی و ایراداشونو به روشون نمیاری فک میکنن زنشون راضیه و حق اعتراض ندارن

خودت بخور و به خانوادتم خدمات بده اومد زبون باز کنه بگو تا وقتی وظایفتو در قبال من انجام نداده بری به ایل و تبارت خدمات بدی اوضاع همینه منم اول خانوادم بعدم خودم تا تو منو ادم حساب نکنی منم ودم حسابت نمیکنم،جنگ اول به از صلح اخر

تا امروز هر چی استرس و سختی و انرژی منفی تو زندگیم داشتم بستمه ازین به بعد فقط میخوام بخندم و شاد باشم و مهربون،میخوام قدر لحظه هامو بدونم و کنار عزیزام از زندگیم لذت ببرم ،میخوام زندگی کنم ،مطمئنم اینطوری خدا هم بیشتر دوستم داره🥰🥰
اخه شوهر من اجتماعی هم هست ، با دوستاش هم بیرون میره ، شرایط هامون باهم فرق داره گلم

راستشو بخوای شوهر منم جدیدا با همکاراش میره بیرون، پنجشنبه‌ها بعداز اینکه کارشون تموم میشه میرن فوتبال و بعدشم دور دور و تفریح.. هفته قبل ساعت 3 صبح اومد خونه.. منم با یه بچه کوچیک و با این شکم حامله تو خونه تنها بودم..ولی چیزی نگفتم..گفتم اشکال نداره میره بیرون روحیش عوض میشه..

🖤