2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منکه هیچ تلاشی برای پسر دار شدن نتونستم انجام بدم.ایشالا دفعه بعد ک رفتی سونو با لب خندون بیای بیرون ...

نه بابا

برا من ناراحته

همش میگه من ۱۰ تا دخترم داشته باشم روچشم جادارن

برا من ناراحته

ای جانم دوقلو😍 فک کنم هردو دخترن ولی عکس دومیو یکم شک دارم

سلام عزیزم هستین تا عکس سونو ان تی بفرستم تا جنسیت نی نی منم تشخیص بدین؟

فقط مهربانی از انسان بجا می مونه.🌸

سلام...عزیزم این تاپیک برای ۳ سال پیشه اون زمان چون خودمم باردار بودم زیاد سونو نگاه میکردم برای همین ی چیزای سر در میاوردم ولی الان دیگ یادم رفته چون خیلی وقته گذشته...

❤میشه واسه سلامتی گل پسرم ی صلوات مهمونم کنی❤مرسی مهربونا😘

حاملگی اوله یا دوم؟؟ از رو علائمم میتونم ی چیزای رو حدس بزنم

❤میشه واسه سلامتی گل پسرم ی صلوات مهمونم کنی❤مرسی مهربونا😘
سلام...عزیزم این تاپیک برای ۳ سال پیشه اون زمان چون خودمم باردار بودم زیاد سونو نگاه میکردم برای همی ...

قربونت عزیزم، همیشه خوش باشی❤🙏

دومی هستش عزیزم.

علایمم: ی ۲۰ روزی حالم بد بود(استحوان درد د سردرد شدید، طوری که حتی نمیتونستم حموم برم...). بوی شوینده ها حساس شده بودم. از بوی غذاخوشم میومد. از گوشت و کباب بدم میومد. صورتم چرب شده بود. صورتم جوش نزد ولی بدنم خیلی. دهنم تلخ شده بود و صورتم چرب که الان اونطور نییست. رشد سینم خیلی کم بود فقط نوکش حساس بود و قهوه ای شده و سینه ی راستم رشدش بیشتر از چپی بود. صبا حالم خیلی خوبه. شبا بی حال میشم و معدم احساس سنگینی میکنم و عاروق میزنم خیلی. به شکمم دست زدنی حس میکنم دقیقا زیر نافم هستش و اونجا سرد و بقیه ی شکمم گرم. اینا یادم میاد عززم

راستی ریزش شدید موی سر دارم و کم خواب شدم و دمای کف پام نسبت به قبل بیشتر شده. نه طاقت گرما دارم نه سرما.