2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرت میشه روش حساب کرد؟

نمیدونم گلم .دکترا بهتر میتونن تشخیص بدن.خودت چی دوس داری؟؟حتما دوس داشتی یکیش پسر باشه

❤میشه واسه سلامتی گل پسرم ی صلوات مهمونم کنی❤مرسی مهربونا😘
دعا کن برام

درکت میکنم .منم ی دختر دارم ناخواسته باردار شدم قبلشم هیچ کاری انجام نداده بودم ن رژیمی ن چیزی.ان تی گفت مشخص نیس .چند روز پیشم تو مطب دکتر خودم ازش خواستم سونوم کنه تا جنسیت رو بدونم اونم گفت پاهاش بسته اس مشخص نیس.دوهفته دیگ انومالی دارم.خلاصه خیلی استرس دارم.تو هم برام دعا کن 

درکت میکنم .منم ی دختر دارم ناخواسته باردار شدم قبلشم هیچ کاری انجام نداده بودم ن رژیمی ن چیزی.ان تی ...

برخلاف شما من ۳ ماه رژیم بودم

لب به سردی و کلسیم نزدم

شستشو با جوش شیرینم کردم

همون بار اولم گرفت

ولی تو ان تی گفت احتمالا دوتا دختره

شوهرمم ۳ ماه رژیم بود

چشم.شمام برام دعاکن

برخلاف شما من ۳ ماه رژیم بودم لب به سردی و کلسیم نزدم شستشو با جوش شیرینم کردم همون بار اولم گرفت ...

منکه هیچ تلاشی برای پسر دار شدن نتونستم انجام بدم.ایشالا دفعه بعد ک رفتی سونو با لب خندون بیای بیرون. خدا بزرگه ایشالا یکی شون ی پسر سالم و صالح باشه.همسرت ناراحت شد یان؟؟اونم دوس داشت پسر باشه؟؟