2777
2789
دومی هستش عزیزم. علایمم: ی ۲۰ روزی حالم بد بود(استحوان درد د سردرد شدید، طوری که حتی نمیتونستم حموم ...

خب علائمت برای حاملگی اولتم اینجوری بود یا فرق کرده؟؟

مثل حالت تهوع...یا ترشی شیرینی خوردن؟؟؟

❤میشه واسه سلامتی گل پسرم ی صلوات مهمونم کنی❤مرسی مهربونا😘
خب علائمت برای حاملگی اولتم اینجوری بود یا فرق کرده؟؟ مثل حالت تهوع...یا ترشی شیرینی خوردن؟؟؟

حاملگی اولم خیلی سخت تر از این بود. تهوع زیادتر و معده درد شدیدتر و فقط تهوع و معده درد داشتم طول ۴ ماه تمام و لاغر شده بودم و چون مال ۶ سال پیش هست، فکر کنم تمایلم به سیرینی و ترشی و شوری همونطوری بود، اخه تهوع شدید داشتم و از همه چیز بدم میومد زیر سرم بودم فقط.  اون موقع از گوشت بدم نمیومد و ریزش مو نداشتم(موهام در بارداری اول خیلی زیبا شده بود)، سر درد و استخوان درد نداشتم که الان دارم. پوستم ۳ ماه چرب بود الان رو به خوشکی هست و اینکه تو این بارداری صبحا ی ادم سرحال با انرژی زیاد هستم و شبا خسته ام نای راه رفتن ندارم دو ادم متفاوت هستم. الان خودم غذا میپزم و دوست دارم خودم بپزم احساس میکنم غذای خودم خوشمزه تره و وقت زیاد روی غذا میذارم تو بارداری اول ۴ ماه اصلا غذا نپختم. الان به بوی شوینده ها حساس هستم ولی اون موقع به بوی بدن بخصوص شوهرم وازش بدم میومد ولی الان اتفاقا خوشم میاد. در بارداری اول دهنم مزه ی اهن میداد و به دماغم بوی پیاز گندیده میومد ولی الان فقط دهنم وقتی سردی میخورم (مثل لبنیات و چیزای ترش) تلخ میشه. تنها چیزی که مشترک هست بین دو بارداری جوش زدن بود که در بارداری اول میزانش احساس میکنم بیشتر بود چون این سری صورتم جوش نزد و صاف و روشن شد فقط کمر و کتف و سینم و شکمم جوش ریز میزد که الان بهتر شده. در بارداری اول اوایل صورتم تیره شده بود و همون اول احساس ورم داشتم که بعدا بهتر شد و اینکه اون موقع هم موی شکم و سینم زیاد شد و الانم اونطوریم. فرم شکمم الان با اون موقع فرق داره. زیاد یادم نیست مال اون زمان که دقیقا چطور بود ولی الان شکمم خیلی زود بزرگ شد و جنین جلو شکمم کنار ناف و یا زیر ناف هستش که اول چپ بود الان متمایل به راست هست و طوری که نمیتونم به پهلوی راست بخوابم و موقع خم شدن و بعضی وقتا که میخوام پامو بالا بیارم احساس راحتی ندارم.

اوایل لکه بینی داشتم اون موقع نداشتم.

🙏🙏❤❤

فقط مهربانی از انسان بجا می مونه.🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حاملگی اولم خیلی سخت تر از این بود. تهوع زیادتر و معده درد شدیدتر و فقط تهوع و معده درد داشتم طول ۴ ...

عزیزم اینی ک میخوام بگم بیشتر مواقع برای هرکس گفتم درسته و خودمم تجربشو دارم...اگر حاملگی اولت هر علائمی ک داشتی سر دومی هم دقیقا همون علائم رو داشته باشی جنسیتشون فرق میکنه یعنی یکی پسر یکی دختر....ولی اگر علائمت با حاملگی اولت فرق کنه یعنی دوتا حاملگی متفاوت داشته باشی جسیتشون یکی میشه... 

[QUOTE=243656836]حاملگی اولم خیلی سخت تر از این بود. تهوع زیادتر و معده درد شدیدتر و فقط تهوع و معده درد داشتم طول ۴ ...[/QUO

چ تاریخی باید بری سونو انومالی؟؟

هر وقت رفتی تو همین تاپیک نتیجه رو بهم بگو

عزیزم اینی ک میخوام بگم بیشتر مواقع برای هرکس گفتم درسته و خودمم تجربشو دارم...اگر حاملگی اولت هر عل ...

راستشو بخواین، خواهرم هم پسر داره هم دختر، میگه بارداری پسرم سختر از دخترم بود و زنداداشم هم ی دختر داره و ی پسر اونم میگه بارداری دخترم سختر از پسرم بود و کاملا متفاوت، برای من تعریف میکنن. هر کس تجربه ی خاصی نسبت به بارداری داره و اونم به سیستم بدنی و محیط اطراف بستگی داره.

جنسیت زیاد برام‌مهم نیست راستشو بخواین از ته دلم دختر دوست دارم چون احستس راحتی میکنم با دخترم تو حرف زدن لباس پوشیدن و حموم رفتن و کلی باهم کیف میکنیم. این حرفای اطرافیان هست که رو ادم تااثیر بد میذاره، از وقتی باردار شدم هر چند روز ی بار زنگ میزنن و جنسیت میپرسن تو ته دلم میگم کی این طرز فکر از بین میره چرادفکر نمیکنن باداینطکر حرفا لطمه ی زیادی به مادر و جنین میزنن😔

[QUOTE=243656836]حاملگی اولم خیلی سخت تر از این بود. تهوع زیادتر و معده درد شدیدتر و فقط تهوع و معده ...

حتما ازمایش سلفری DNA هم دادم تقریبا ۷ تیر ولی هنوز جواب نیومده و ۲۶ تیر هم‌سونوی اونومالی دارم ببینیم چی میشه، هر چی خدا برام صلاح بدونه. حتما در جریان میذارم.

راستشو بخواین، خواهرم هم پسر داره هم دختر، میگه بارداری پسرم سختر از دخترم بود و زنداداشم هم ی دختر ...

ن گلم ...این مطلبی رو ک من گفتم برای اکثر افراد صدق میکنه خودمم تجربه دارم..‌.

عزیزم منم تقریبا شرایطی مثل شرایط شما رو داشتم و درکتون میکنم...انشاالله این افکار پوسیده ی روزی از جامعه پاک شه...انشاالله هر جنسیتی ک دوست دارین خدا بهتون بده سالم و صالح❤

[QUOTE=244707878]ن گلم ...این مطلبی رو ک من گفتم برای اکثر افراد صدق میکنه خودمم تجربه دارم..‌. عزیزم

فدای شما بشم.

ان شا... زندگی شاد و بی غمی در پیش داشته باشین عزیزم.🙏❤

[QUOTE=244707878]ن گلم ...این مطلبی رو ک من گفتم برای اکثر افراد صدق میکنه خودمم تجربه دارم..‌. عزیز ...

ممنون خانمی....شما هم همچنین😊