2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنید٬دخترم خیلی ریزه

3015 بازدید | 31 پست

سلام به همه ی دوستان٬دخترم الان دوسال و یک ماهشه٬دوسالگی بهداشت قد و وزن گرفت وزنش هفت و نیم و قدش هشتاد و یک٬دنیا اومدنی هم وزنش ۲۶۷۰ و قدش ۴۸.۵ بود آی یو‌جی ار بود و‌رشد داخل رحم کم بود ولی سالم بود٬خودمم لاغرم٬ولی بچم خیلی کمبود وزن داره٬همه ی ازمایشات سو‌جذب و هورمونی هم داده سالم بوده٬اوایل وزنگیریش خوب بود از سه هفتگی بالا میاورد دیگه وزنگیریش کم شد٬تایپیک نی نی های کم وزن نگاه میکردم بچه ی من از همه کم وزنتره تو‌رو خدا اگه کسی بچش اینطوری بوده و بعدا بهتر شده تجربیاتشو بگه٬خیلی دکتر بردم ویتامین ها زیاد تاثیر نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم وزنش خیلی پایینه حتما ببرش سر یه فوق تخصص خوب. پسر من دقیقا همسن دختر شماست باز وزنش کمه چون بیشتر از ۹ماه استپ وزن داشت ولی خب الان نزدیک ۱۲ کیلوه من همیشه غصشو میخورم

آدمک آخر دنیاست بخند.. آدمک مرگ همین جاست بخند.. دستخطی که تو را عاشق کرد  شوخی کاغذی ماست بخند.. آدمک خر نشوی گریه کنی،، کل دنیا سراب است، بخند..

رفلاکسش طوری بود که از دوماهکی شیرمو نخورد شیرخشک مخصوص دادن اونم کم میخورد بالا میاورد٬چند ماهه از شیر گرفتمش غذاخوردنش یکم بهتر شده ولی وزنش زیاد تغییر نکرده٬هرجا میره از هم سناش خیلی کوچولوتره٬دیوونه شدم دیگه٬به نظرتون کدوم‌دکتر ببرم؟

فقط تست عرق ندادم٬دکتر گفت چون آزمایش مدفوعش سالمه بعید میدونم تست عرقش مشکلی داشته باشه٬پری روز به خاطر سرماخوردگی بردم گفتن تست عرقو بده٬خیلی نگرانم ٬دکتر میگه این وزن غیرطبیعیه٬اتفاقا یه مدتی زیر نظر فوق تخصص بود٬یک سالگی مرکز طبی هم بردم ازمایش گرفتن گفتن سالمه

ساندروس؟آخه سرخود که نمیزفوتونم ویتامین بدم٬باید دکتر تحویز کنه٬این مولتی ویتامینه؟

ببین من دخترم پارسال۴کیلو بود ۲سالش بود خونمون کرج بود دکتر های تهران سر در نیاوردن بردمش همدان پیش دکتر شوشتری الان ۳ سالش ۱۶ کیلو ولی هنوزم بهش میدم خیلی فرق کرده