2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنید٬دخترم خیلی ریزه

| مشاهده متن کامل بحث + 3015 بازدید | 31 پست
ببین من دخترم پارسال۴کیلو بود ۲سالش بود خونمون کرج بود دکتر های تهران سر در نیاوردن بردمش همدان پیش ...

تموم ازمایشای بچه سالم بود بی دلیل وزن نمیگرفت؟

پسرمو همه ازمایشا سونو ها بردم حتی عکس مچ دست...

بیفایدس اوسکیر ویتان فروگلوبین...همه رو دادم وزن نمیگیره الان ۲۶ماهس۱۰۳۰۰وزنشه اشتهاش عالیه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما چی بهش دادین؟

هر ویتامینی ک ب ذهنت برسه کلی بستنی غذای پر کالری....اصلا بیفایدس الان دوباره نوبت دکتر دارم برم ببینم چ خاکی،بسرم کنم

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
هر ویتامینی ک ب ذهنت برسه کلی بستنی غذای پر کالری....اصلا بیفایدس الان دوباره نوبت دکتر دارم برم ببی ...

منم صبح تا شب غذا درست میکنم٬فایده ای نداره٬بچه ی شما وزن تولدش چقدر بود؟

منم صبح تا شب غذا درست میکنم٬فایده ای نداره٬بچه ی شما وزن تولدش چقدر بود؟

۳بود

مگه میشه٬راه میرفت؟بعد یهو تو یک سال دوازده کیلو اضافه کرد؟یکم با عقل جور درنمیاد

من نمیدونم خودانی من خواستم این شربت رو بهت معرفی کنم چون وزن رو ۴ برابر میکنه معرفی کردم چون خیلی اشتها آور خوبی است صلاح مملکت خویش خسروان دانند 

مگه میشه٬راه میرفت؟بعد یهو تو یک سال دوازده کیلو اضافه کرد؟یکم با عقل جور درنمیاد

خودانی من خواستم این شربت رو بهت معرفی کنم چون وزن رو ۴ برابر میکنه معرفی کردم چون خیلی اشتها آور خوبی است صلاح مملکت خویش خسروان دانند