2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه هنوز 

تو گروه مدرسه قیمت تولیدی  گذاشتن هفتصد و خرده ای 

می‌ره کلاس دوم پسرم

تو ابن چند روزه باید برم اندازه بگیره بدوزه 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

ضروری نیست ولی باید یک فرم آن بکنه 

حالا رنگش گفتن مهم نیست 

اگه سخته برات از پارسالی های همون مدرسه جویا شو دارن لباس پارسال رو

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
اگر فرم جدید فرق داشته باشه ، اجازه میدن فرم قبلی که تمیزه تنش کنه یا باید حتما جدید بگیریم.

اجازه میدن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
اگر فرم جدید فرق داشته باشه ، اجازه میدن فرم قبلی که تمیزه تنش کنه یا باید حتما جدید بگیریم.

فرق نداره، نزار بچه ت متفاوت باشه

مدرسه بی رحمه، ی عده تربیت یاد ندادن

لایک نکن لطفا😬