2777
2789
عنوان

الان یه جاخوندم زن وشوهربعدچندسال فهمیدن خواهربرادرن😨

| مشاهده متن کامل بحث + 1672 بازدید | 55 پست
ازمایش دی ان ای که نمیگیرن قبل ازدواج . از کجا بفهمن اخه

خوب از روی ازمایش خون میفهمن که خونشون یکیه دیگه

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتي چپ و راست ميرن زن صيغه ميكنن آخرش همين ميشه ديگه 😐😐😐

ای گفتی👍🏻

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙
دروغ نداره بگه بنده خدا تو آزمایش های قبل ازدواج تست دی ان ای که نیست🤔 من همین ماجرارو راجع به یه ...

وای خیلی تلخه..

پناه برخدا میبریم ....

😷

اره خواهر و برادر بودن از مادر سوا از پدر جدا😐

😆😆

یکی از اقوام ما اینطوری بود دختر و پسر عاشق هم بودن فکر میکردن دختر عمو و پسر عمو هستن ولی دختره وقتی دنیا اومده بود دادن عموش چون بچه دار نمیشدن بزرگش کنه اخرش مجبور شدن بهشون راستش رو بگن

یعنی شما برای تشخیص خاهر برادری با آزمایش خوووون میفهمید؟؟؟؟/ عزیزم آزمایش که بخاد تعیین همچین چیزی کنه آزمایش ژنتیک و دی ان ای اونم خیلی گرونتر از اینه که کسی بخاد براحتی برای هر چیزی انجامش بده 

من یکی و میشناسم دو نفر عاشق هم شدن بعد فهمیدن خواهر برادرن خودکشی کردن

وااای...

تودنیای به این بزرگی..

دونفر عاشق بشن ادددد خواهربرادر دربیان😐

شما چه چیزایی میگی واقعن الان یعنی خونه تو و خاهرت و برادرت و پدر مادرت یکیه؟؟؟؟؟؟ خیلی ببخشید ولی سوالات در حد آدمیه که کتاب علوم راهنمایی یا زیست هم حتی نخونده گروه خونی حتی خاهر و برادر و پدرو فرزند هم فرق دارن عزیزم

نه عزیز . کلا چند تا گروه خونی داریم که از هر کدوم میلیونها ادم وجود داره . نمیشه صرفا از گروه خونی نسبت فامیلی رو تشخیص داد

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

خون خواهر و برادر یکی نیست فقط تست دی ان ای نشون میده که شباهت ژنتیکشون زیادتر از افراد ناهمخونه

درسته متشکرم...

بهرحال خیلی ناراحت کننده بود..

واقعا تسلیت میگم بهشون...چون بدترازمرگه

یعنی شما برای تشخیص خاهر برادری با آزمایش خوووون میفهمید؟؟؟؟/ عزیزم آزمایش که بخاد تعیین همچین چیزی ...

نه عزیزم نمیگم که نشون میده خواهربرادرن..

میگم ازمایش خدنشون جوابش مشکوک درمیاد و 

اگر مشکوک باشه میدن ازمایشهای اصلی رو انجام بدن...