2777
2789
عنوان

الان یه جاخوندم زن وشوهربعدچندسال فهمیدن خواهربرادرن😨

| مشاهده متن کامل بحث + 1672 بازدید | 55 پست

به واسطه ی حرمسراهای قاجار نصف مملکت با هم خواهر برادرن😅

من به اندازه ی یک ابر دلم میگیرد وقتی از پنجره می بینم حوری(دختر بالغ همسایه) پای کمیاب ترین نارون روی زمین فقه میخواند.سهراب سپهری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما چه چیزایی میگی واقعن الان یعنی خونه تو و خاهرت و برادرت و پدر مادرت یکیه؟؟؟؟؟؟ خیلی ببخشید ولی س ...

وای درست صحبت کن دیگه...

دارم میگم جواب ازمایششون بالاخره مشکوک درمیاد..

خیلی ها از ازمایش های ساده خون به ژنتیک کشیده شده و متوجه شدن.

مثل اینکه شما تاحالا چهارتا کتاب زیست اضافه ترازمدرسه نخوندید که نمیدونید

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙
ميشه لينكشوبفرستي منم بخونم؟

توپربازدید هاست عزیزم..عجیب ترین اتفاقها

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙
نه عزیز . کلا چند تا گروه خونی داریم که از هر کدوم میلیونها ادم وجود داره . نمیشه صرفا از گروه خونی ...

منظورم گروه خونی نبود...

اگه اینطوریه همه دنیا خواهربرادرن...

توازمایش های اولیه بالاخره یه چیزایی مشخص میشه..

ولش کن اصلا😭😭😭

خوب بچه ها ناقص در نیومدن🤔🤔

نمیدونم عزیزم..

الان تو این دوره زمونه ..همه مشاوره ژنتیک و.....انجام میدن برای بیماری های ارثی ..یعنی واقعا 

حتی تو دوره ای که بچه هاشون به دنیا اومدن هیچ ازمایشی ندادن؟؟

یعنی بچه سالم درومدن؟؟

مت تو تایپیک بودم گفتن که خواهر برادر دو قلو بودن وقتی دنیا میان خانوادشون ،بچه ها رو میدن دوتا خانو ...

بیچاره ها

منظورم گروه خونی نبود... اگه اینطوریه همه دنیا خواهربرادرن... توازمایش های اولیه بالاخره یه چیزایی ...

عزیزم برای آزمایش ازدواج من فقط آزمایش ادرار دادم همسرم آزمایش خون هم داد. چطوری در مرحله اول مشکوک بشن. ابن بنده خداها رفتن برای پیوند کلیه آزمایش دادن اونجا متوجه مسئله مشکوک شدن و آزمایش DNA دادن

درزمینی که زمان کاشت مرا گل زیبایش بجز خار نبود...پستی و هرزگی و هرزه دری حسرتا بهر کسی عار نبود