سلام ببخشید دوستان بازم بحث تکراری ولی اگ کسی دوستنداره شرکت نکنه....اما چون میدونم خیلی ها مث من ذوق دارن زودتر از سونو و این چیزا جنسیت بدونن این تاپیک باز زدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره خییییلی اخه بعد ششماه و معجزه امام حسین بود ک باردار شدم و از همون لحظه دعاکردم ک صحیح و سالم باشه بعدم پسر شه تااسم اقام رو بزارمرو بچم حالا خیلی دوستدارم پسر بشه تا نذرم ادا کنم
بانو_تجلی جستجو کن تاپیک جنسیت داره واسه بیشتر ها دقیق گفته بهش بگوسال تولد تاریخ لقاح ..واست جنسیت بگه عکس یه خانم یه شاخه گل قرمز دستشه..ایشالله که همونی که میخوایی باشه
اره خییییلی اخه بعد ششماه و معجزه امام حسین بود ک باردار شدم و از همون لحظه دعاکردم ک صحیح و سالم ب ...
عزیز دلم شمام مثل من هستی منم از وقتی باردار شدم چون دلم میخواد این یکی دختر باشه انواع تست ها رو انجام دادم . ایشالله هر چی خیر و صلاحه واست پیش بیاد و نی نی توی دلت یه پسمل سالم و ناز باشه. الهی امین
من دستم لرزش داره نمیتونم انجام بدن....نمیخامم بکسی بگم ک دنبال بچه پسر هستم و اینقدر منتظر جنسیتم&n ...
میدونم چی میگی خانمی. منم اصلا نمیدونستم این تست چیه ولی یه همکار دارم که میگفت رد خورد نداره واسم شش سال قبل گرفت درست شد . اینبار هم گرفت دقیقا مثل 6 سال قبل شد. اره اصلا نباید دست بلرزه