سلام ببخشید دوستان بازم بحث تکراری ولی اگ کسی دوستنداره شرکت نکنه....اما چون میدونم خیلی ها مث من ذوق دارن زودتر از سونو و این چیزا جنسیت بدونن این تاپیک باز زدم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیز دلم شمام مثل من هستی منم از وقتی باردار شدم چون دلم میخواد این یکی دختر باشه انواع تست ها رو ان ...
قربونت برم ممنون عزیزم انشاءالله اما اول از همه سالم باشه از امام حسینم اول سلامتیش خاستم بخدا بعدش گفتم پسر باشه ک حسین صداش کنم چون واقعا دلم اروم میگیره با صدا زدن این اسم
خانمی میگن درصدش بالاست چون روش علمی ابن سینا هستش. نمیدونم چقدر صحت داره . من شش سال قبل که بچه دومم باردار بودم همکارم گفت بیا واست بگیرم گرفت دوتای اول رو موازی نشون داد یعنی پسر واسه سومی دورانی یعنی گرد چرخید دختر . اونموقع چون دختر دوست داشتم و دیدم علادمم با اولی متفاوته گفتم تستش الکیه . ولی دومی هم پسر شد. دو هفته قبل دوباره رفتم واسم بگیره گفت من شش سال قبل بهت گفتم اولی و دومی پسر و سومی دختره! گفتم دوباره بگیر خوب. گرفت باز همونجور دقیقا حرکت کرد