2777
2789
عنوان

جدول چینی و تعیین جنسیت کنجدامون....

| مشاهده متن کامل بحث + 3556 بازدید | 143 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیز دلم . ایشالله نی نی ناز شما اول سالم و صالح باشه و یه پسری ناز! 

میدونین اخه واسه من ناخواسته شد من خودم دوتا پسر دارم و این سومی هست . خیلی دوست دارم این یکی دختر باشه

خدایا هزار مرتبه شکرت   
کسی هست بلد باشه با جدول چینی تعیین جنسیت کنه؟؟؟واسم حساب کنه؟؟؟وایا کسی بوده این روش براش درست جواب ...

جدول چینی زیاد درومده

اون اصلش ک براساس ماه و سال خارجیه واقعا درسته

من هرکیوووو دیدم درست دراومده براش اصلا چیزعجیبیه

بشرطی ک اون اصلشو پیداکنی ها

عزیز دلم شمام مثل من هستی منم از وقتی باردار شدم چون دلم میخواد این یکی دختر باشه انواع تست ها رو ان ...

قربونت برم ممنون عزیزم انشاءالله اما اول از همه سالم باشه از امام حسینم اول سلامتیش خاستم بخدا بعدش گفتم پسر باشه ک حسین صداش کنم چون واقعا دلم اروم میگیره با صدا زدن این اسم

خدای مهربونم مواظب پسرم باش....
برامنم درست دراومد نبض وسوزن

خانمی میگن درصدش بالاست چون روش علمی ابن سینا هستش. نمیدونم چقدر صحت داره . من شش سال قبل که بچه دومم باردار بودم همکارم گفت بیا واست بگیرم گرفت دوتای اول رو موازی نشون داد یعنی پسر واسه سومی دورانی یعنی گرد چرخید دختر . اونموقع چون دختر دوست داشتم و دیدم علادمم با اولی متفاوته گفتم تستش الکیه . ولی دومی هم پسر شد. دو هفته قبل دوباره رفتم واسم بگیره گفت من شش سال قبل بهت گفتم اولی و دومی پسر و سومی دختره! گفتم دوباره بگیر خوب. گرفت باز همونجور دقیقا حرکت کرد

خدایا هزار مرتبه شکرت   
خانمی میگن درصدش بالاست چون روش علمی ابن سینا هستش. نمیدونم چقدر صحت داره . من شش سال قبل که بچه دوم ...

اره برامنم مادرم این تستوگرف .راستی تست نمک روی سرزن حامله بدون اینکه خودش بدونه هم درست درمیاد

نفسم قلبم دنیام :پسرم مهدیارم❤❤❤❤❤❤
اره برامنم مادرم این تستوگرف .راستی تست نمک روی سرزن حامله بدون اینکه خودش بدونه هم درست درمیاد

والا من نمیتونم به کسی بگم انجام بده چون اعتقادی به این چیزا ندارن میترسم بهم بخندن بگن چقدر دوست داره بچش دختر باشه!!!

خدایا هزار مرتبه شکرت   
خانمی میگن درصدش بالاست چون روش علمی ابن سینا هستش. نمیدونم چقدر صحت داره . من شش سال قبل که بچه دوم ...

چه خوب پس انشاءالله ک دختر تپل مپلی و سالمه نازه

خدای مهربونم مواظب پسرم باش....
والا من نمیتونم به کسی بگم انجام بده چون اعتقادی به این چیزا ندارن میترسم بهم بخندن بگن چقدر دوست دا ...

تونباید بگی باید طرف قایمکی بریزه روسرت

نفسم قلبم دنیام :پسرم مهدیارم❤❤❤❤❤❤