2777
2789
عنوان

جدول چینی و تعیین جنسیت کنجدامون....

| مشاهده متن کامل بحث + 3556 بازدید | 143 پست
ایشالله نی نی ناز شمام یه گل پسری سالم باشه خانمی و دامن همه مادرا رو سبز کنه!!آمین

وای عزیزززم خیلی خوشحالم برات انشاءالله سالم و سلامت بیاد بغلت زودی أم بزرگ و خانوم بشه واست کارهاتو بکنه.....ممنون عزیزم انشاءالله ک پسره وسالم 

خدای مهربونم مواظب پسرم باش....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خانم گلی عزیزم دیروز رفتم سونو ان تی اولش گفت هشتاد درصد دختره. بیشتر که نگاه کرد گفت صد درصد د ...

خیلی خوشحال شدم ک خدا دلتو شاد کرد و همونی شد ک دوستداشتی....خداروشککککررررر....جدول چینی برات دختر شده بود؟؟ 

خیلی خوشحال شدم ک خدا دلتو شاد کرد و همونی شد ک دوستداشتی....خداروشککککررررر....جدول چینی برات دختر ...

ممنونم عزیز دلم.

اره خانمی جدول چینی دختر شد!تست جوش شیرین پنج بار بدون عکس العمل!نمک تغییر نکرد.سوزن سه بار سیاه شد! تست بوعلی دورانی چرخید یعنی دختر!کلم یبار عصر قرمز و دوبار صبح دختر شد.حرف vچشم چپم بود.

و در سونو ان تی جفت خلفی بود.

خدایا هزار مرتبه شکرت   
ممنونم عزیز دلم. اره خانمی جدول چینی دختر شد!تست جوش شیرین پنج بار بدون عکس العمل!نمک تغییر نکرد.سو ...

خوبه پس بسلامتی گلم بهت تبریک میگم حسسسااابی....قدمش پر خیرو برکت.....واسه منم سوزن سیاه شد تو هشت هفته بودم انجام دادم ....فکر کنم دختره😔....بانو تجلی هم هنوز جوابم نداده....اما دیدم واس چندنفری هم اشتباه گفته بود 

خوبه پس بسلامتی گلم بهت تبریک میگم حسسسااابی....قدمش پر خیرو برکت.....واسه منم سوزن سیاه شد تو هشت ه ...

بانو تجلی به من گفت دختره!!

خانمی نازم ایشالله هر چی خواست خدا باشه . ایشالله صحیح وسالم باشه و یه گل پسر قندعسل!!

خدایا هزار مرتبه شکرت