2777
2789
عنوان

جدول چینی و تعیین جنسیت کنجدامون....

| مشاهده متن کامل بحث + 3556 بازدید | 143 پست
واسه‌منم‌اوا خانوم حساب کرد و گفت پسره وی خانومی اومد و هزار نفررو سنشون وتاریخ پریودی گفت و همه رو ...

عزیزم من بلد نیستم ولی توی همین نی نی سایت واسم یه نفر انجام داد گفت دختره

خدایا هزار مرتبه شکرت   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلت نینی پسمل میخواد؟

اره خییییلی اخه بعد شش‌ماه و معجزه امام حسین بود ک باردار شدم و از همون لحظه دعاکردم ک صحیح و سالم باشه بعدم پسر شه تااسم اقام رو بزارم‌رو بچم حالا خیلی دوستدارم پسر بشه تا نذرم ادا کنم

خدای مهربونم مواظب پسرم باش....

بانو_تجلی جستجو کن تاپیک جنسیت داره واسه بیشتر ها دقیق گفته بهش بگوسال تولد تاریخ لقاح ..واست جنسیت بگه عکس یه خانم یه شاخه گل قرمز دستشه..ایشالله که همونی که میخوایی باشه

خدایا هزار مرتبه شکرت   
خانمی نمیدونم دقیق ولی میگن روش ابن سینا درسته. تست سوزن روی نبض دست 

من دستم لرزش داره نمیتونم انجام بدن....نمیخامم بکسی بگم ک دنبال بچه پسر هستم و اینقدر منتظر جنسیتم 

اره خییییلی اخه بعد شش‌ماه و معجزه امام حسین بود ک باردار شدم و از همون لحظه دعاکردم ک صحیح و سالم ب ...

عزیز دلم شمام مثل من هستی منم از وقتی باردار شدم چون دلم میخواد این یکی دختر باشه انواع تست ها رو انجام دادم . ایشالله هر چی خیر و صلاحه واست پیش بیاد و نی نی توی دلت یه پسمل سالم و  ناز باشه. الهی امین

خدایا هزار مرتبه شکرت   
اره خییییلی اخه بعد شش‌ماه و معجزه امام حسین بود ک باردار شدم و از همون لحظه دعاکردم ک صحیح و سالم ب ...

انشالله عزیزم 😍😍❤❤فقط خداتعیین میکنه که نینی چی باشه ازاون بخواه فقط😍😍.راستی بتاخون داده بودی برابارداری؟

نفسم قلبم دنیام :پسرم مهدیارم❤❤❤❤❤❤
بانو_تجلی جستجو کن تاپیک جنسیت داره واسه بیشتر ها دقیق گفته بهش بگوسال تولد تاریخ لقاح ..واست جنسیت ...

بلد نیستم عزیزم کجا جستجو کنم

من دستم لرزش داره نمیتونم انجام بدن....نمیخامم بکسی بگم ک دنبال بچه پسر هستم و اینقدر منتظر جنسیتم&n ...

میدونم چی میگی خانمی. منم اصلا نمیدونستم این تست چیه ولی یه همکار دارم که میگفت رد خورد نداره واسم شش سال قبل گرفت درست شد . اینبار هم گرفت دقیقا مثل 6 سال قبل شد. اره اصلا نباید دست بلرزه

خدایا هزار مرتبه شکرت   
انشالله عزیزم 😍😍❤❤فقط خداتعیین میکنه که نینی چی باشه ازاون بخواه فقط😍😍.راستی بتاخون داده بودی بر ...

ممنون عزیزم...اره چطور

میدونم چی میگی عزیزم ولی خودتو ناراحت نکن . من با این ازمایشا وسواس گرفتم هر روز انجام میدم. اینجوری بیشتر خودمونو ازار میدیم. بسپریم به خودش بهتره

خدایا هزار مرتبه شکرت   
میدونم چی میگی خانمی. منم اصلا نمیدونستم این تست چیه ولی یه همکار دارم که میگفت رد خورد نداره واسم ش ...

چ خوووب شما دختر دوستداری؟؟؟؟انشاءالله ک نی نیت دختر بشه واست صلواتم فرستادم البته اول اول سالم باشه

بلد نیستم عزیزم کجا جستجو کنم

قسمت سرچ بالای صفحه بنویس بانو_تجلی بعد اسمشو میاره برو قسمت تاپیک هاش . تاپیک های قدیمش یکی هست واسه تعیین جنسیت. اینو یه کاربر بهم معرفی کرد 

خدایا هزار مرتبه شکرت