2777
2789

میخوام از شوهرم جدا شم دوتا بچه ی کوچیک دارم 

نه کار درست حسابی دارم نه بیمه نه از خودم خونه دارم نه حقوق کافی دارم نه پشتوانه ی مالی دارم اینا بحث مالیش بودن 

بحث دیگه ی ماجرا اینه که هیچکس نیست تو نگهداری بچه ها بهم کمک کنه پدر مادرم جدا شدن و هر کسی زندگی خودشو داره من با یه برادر زندگی میکنم که اونم دانشجوئه و کار هم میکنه 

با ماهی ۵۰۰ تومن نفقه نمیتونم بچه هامو نگهدارم یکی ۳ سالشه یکی ۱ سالشه از اون طرفم پیش باباشون واقعا شرایط مالیشون عالیه هیچ کم و کسری ای ندارن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن بچه هاتو برنداری 

چرا طلاق گیری؟

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 

مادربزرگ و عمه شون ازشون نگهداری میکنه پسرم مهد میره 

ولی هیچکس مادر آدم نمیشه جیگرم کبابه برای بچه هام دلم براشون یک ذره شده دارم میمیرم شوهرم منو نمیخواد و فقط میگه جدا شیم

بشین زندگیت کن ینی چی با دوتا بچه طلاق فقط بچه آوردی ک بگی منم بلدم بچه بیارم؟؟فقط بچه بدبخت باید زجر بکشه

و خدایی ک دراین نزدیکی هست حتما کمکم میکنه ک منم ب حاجتم برسم (یه نی نی سالم وصالح)ان شاالله  

طلاق نگیر آخه چی میشه ازدواج کنی محرم شی بعد بچه دار شی ؟؟ بعدش بگی قولهای کات کنی هاها ☺☺☺

یک شهریور ماهی خاص....goftino.com/c/2AJcNm نه ماه انتظار شیرین ترین انتظار دنیاست وقتی حاصلش تو باشی جان و جهان من😍
بشین زندگیت کن ینی چی با دوتا بچه طلاق فقط بچه آوردی ک بگی منم بلدم بچه بیارم؟؟فقط بچه بدبخت باید زج ...

والا 

یک شهریور ماهی خاص....goftino.com/c/2AJcNm نه ماه انتظار شیرین ترین انتظار دنیاست وقتی حاصلش تو باشی جان و جهان من😍