2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام یه سوال طولانی دارم من یه بارداری شیربه شیرداشتم که بچه دومم تازه سه ماهشه تو30روزبعداززایمانم پزیودشدم نزدیکی پرخطرداشتم که 4عددقرص روکین خوردم بعدیک هفته به خونریزی افتادم والان یک ماه میگذره  ازخونریزیم بایداین ماه پریودمیشدم که دردپری داشتم ولی برام نیومدبازم رابطه داشتم اونم فقط پیشاب اومدشیرم خشک شده وسینهام حساس وبچم اسهال گرفته دقیقامث بارداری بچه دومم ممکنه باردارباشم واگه باشم میشه باساکشن سقط کرداخه سربچه دومم حساسیت به جفت ومسمومین بارداری داشتم فعلانمیخوام باردارباشم چه کنم

علت درد واژن چی میتونه باشه ؟

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین.

خون اول پریودیم سیاهه یعنی 2روز اولش خون سیاه ن

میاد بعدش روشن میشه ....ماله چیه؟؟

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥