2777
2789
عنوان

بچه ها امسال مانتو چی مده 😂😂

903 بازدید | 72 پست

بیاید بگید برنامتون برای عید چیه 😁😁😁میدونم زوده ولی بیاید درموردش حرف بزنیم .مثلا کی شروع میکنید به خونه تکونی .کی میرید خرید .و.....ایا میخواید لاغر کنید یا میخواید وزن اضافه کنید .چه برنامه ای واسه تغییر دکوراسیون دارید .بابا عید داره میاد فقط چهار ماه و بیست و شش روز مونده😁😁😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر خالم میخواد لاغر کنه رفته پیش دکتر تغذیه رژیم گرفته .رفته باشگاه ثبت نام کرده.میخواد دندوناش رو ایمپلنت کنه .میخواد به لبش ژل تزریق کنه .موژه بکاره .موهاش رو استنشن کنه وراستی میخواد گواهی نامشم بگیره .خخخخ از الان رفته وقت گرفته تاعید ببینید چه فعاله .منم رفتم تو فکر.خخخ

چ حسابشم دقیقههه

من دارم لاغرمیکنم عیدم ک قیمتا خیلی خیلی بالاس میرم زودترشایدم ازالان کیفوکفشو شلوارو شالو میگیرم فقط مانتوم بمونه واسه عیدبخرم خیلیم ب صرفه میشه

یه زمانی تاجون داشتم بحث میکردم اماالان فقط ول میکنمومیرم نمیدونم پیرشدم یاعاقل یاهردو