2777
2789
عنوان

از جاریام متنفرممممممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 33 پست
چندسالشونه شما چندسالتونه؟

دو تاشون سی یکیشون سی و پنج منم بیست و یک

خوش به حال دل هر مرد که دختر دارد... کی تواند پسری ( دخمل بابا) شود ... از خدا خاسته ام ،هر پدری جای منال ،صاحت نازترین دختر دنیا بشود♥♥♥♥

حق نداره تو زندگی شما دخالت کنه ، بعدش به مادرشوهرت چه که اجازه نمیده 😐

درسته اون خونه مادرشوهرت زندگی میکنه ، ولی شما هر دو جاری هستین نباید فرقی بینتون باشه😊

فقط 29 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🕊️✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو تاشون سی یکیشون سی و پنج منم بیست و یک

جاری کوچیکه هستی شمام هرچی کار مونده بریز سر اونا 

تا حساب کار دستشون بیاد

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

من یه تابه سرخ کردم قبلش گفتم که اینو سرخ میکنم من ببرم شوهرم داره میاد دید که تموم کردم اومد اونو خالی کرد تو ظرفش خامشو گذاشت اونجا منم عصابانی شدم گفتم مسخره . بعدش اون هرچی از دهنش دراومد بهم گفت . گفت تو لیاقت نداری من واستون شام درست کردم تو فهم نداری و ...

خوش به حال دل هر مرد که دختر دارد... کی تواند پسری ( دخمل بابا) شود ... از خدا خاسته ام ،هر پدری جای منال ،صاحت نازترین دختر دنیا بشود♥♥♥♥

به نظرم بیشتر جاریت حق داره تاپیک بزنه

خدایا مارا به غصه های معمولی مان برگردان...به قسط های عقب افتاده ،ترافیک های طولانی،خیابان های شلوغ، دغدغه های زیاد،هدف های سخت،خستگی های مفرط...به همان روزها که همدیگر را قضاوت میکردیم وبه قضاوت های هم توجهی نمی کردیم.به همان روزها که دنیا اینقدر آلوده نبود،که آلوده بود وحاد نبود ،که آلوده  بود واز آلودگیش نمی مردیم...که دلواپس حال عزیزانمان  بودیم نه جانشان !ما را برگردان به روزهایی که سلامتی اینقدر گریز پا نبود ،که میشد لابه لای همین مشکلات و دغدغه های ریز ودرشت،با خیالی آسوده فنجانی  برداشت ،چایی ریخت ...کنار پنجره ای ایستادودر کمال اطمینان و آرامش نفسی عمیق کشید .که می شد کسی را به آغوش کشید وآرام شد .میشد دستان کسی را گرفت وبدون هراس تمام شهر را قدم زد وغصه ها و درد ها را فراموش کرد .دلمان لک زده برای یک آغوش، یک لبخند ،یک خیال تخت...دلمان لک زده برای یک زندگی آرام و معمولی ...خدایا در آغوشمان بگیر که خسته ایم ...خودت حال زمین را خوب کن 
وقتی تبعیض قائل میشن اون بنده خدا هم مادر داره بالاخره 

اون شورش میخاست بره سر یاختمون یه هفته نیادشوهر منم گفت یه هفته نمیتونیم بریم بره همون رفتیم در اصل من حق دارم چون به خاطر شوهر اون نمیتونستم برم خونه مادرم

اینا رو ولش کن بابا

آدرس بده بیاییم‌حلیم ببریم

❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار    ‌‌‌‌‌‌‌      گروه آبی💙                                               وزن اولیه:۸۲.۲۰۰    وزن فعلی:۷۷      وزن هدف:۶۸         
به نظرم بیشتر جاریت حق داره تاپیک بزنه

گفتم  پایین

ما به خاطر شوهر خانم نمیتونستیم یک هفته بریم برا همون رفتیم .

۳ کیلو سیب زمینی ؟؟

بله بچه هاشون زیاد میخورن

یه چیزی توجهمو جلب کرد چرا از مادر شوهرتون اجازه رفتن میگیرین 🤔

اجازه نمیگیریم چون کار داشت گفتیم

گفتم  پایین ما به خاطر شوهر خانم نمیتونستیم یک هفته بریم برا همون رفتیم .

عزیزم جاریت صد در صد از مادر شوهرت ناراحته .ولی ظاهرا زورش فقط به شما میرسه.خدا بهت کمک کنه با این جاری و مادر شوهر

خدایا مارا به غصه های معمولی مان برگردان...به قسط های عقب افتاده ،ترافیک های طولانی،خیابان های شلوغ، دغدغه های زیاد،هدف های سخت،خستگی های مفرط...به همان روزها که همدیگر را قضاوت میکردیم وبه قضاوت های هم توجهی نمی کردیم.به همان روزها که دنیا اینقدر آلوده نبود،که آلوده بود وحاد نبود ،که آلوده  بود واز آلودگیش نمی مردیم...که دلواپس حال عزیزانمان  بودیم نه جانشان !ما را برگردان به روزهایی که سلامتی اینقدر گریز پا نبود ،که میشد لابه لای همین مشکلات و دغدغه های ریز ودرشت،با خیالی آسوده فنجانی  برداشت ،چایی ریخت ...کنار پنجره ای ایستادودر کمال اطمینان و آرامش نفسی عمیق کشید .که می شد کسی را به آغوش کشید وآرام شد .میشد دستان کسی را گرفت وبدون هراس تمام شهر را قدم زد وغصه ها و درد ها را فراموش کرد .دلمان لک زده برای یک آغوش، یک لبخند ،یک خیال تخت...دلمان لک زده برای یک زندگی آرام و معمولی ...خدایا در آغوشمان بگیر که خسته ایم ...خودت حال زمین را خوب کن 
چندسالشونه شما چندسالتونه؟مگه شماخواهرشوهرندارین؟ اگه دارین همه اینکارا وظیفه خواهرشوهراهس 

یدونه داریم که اونم شمال زندگی میکنه