تقریبا چهار ماه پیش موقعی که من خواب بودم به گوشیم از تلگرام به صورت ناشناس پیام میاد و شوهرم جوابشو میده ولی طرف یه جوری پیام میده که انگار من با اون در ارتباطم مثلا(یاد خاطرات ی ماه پیشمون افتادم و شوهرت هر وقت رفت سرکار بگو بیام و نوشته بود که درسته تو گفتی که من بهت پیام ندم ولی نتونستم طاقت بیارم...) خیلی از اینجور پیاما شوهرمم خیلی بهم ریختو گوشیمو برد پلیس فتا و اینا ولی از طرف هیچی پیدا نشد حتی اونجا بهش گفته بودن که طرف یجوری پیام داده که اصلا نمیشه شک کرد که درست نیس خلاصه از اون موقع شوهرم میگف عیب نداره و ما دشمن زیاد داریم شاید کار دشمنه که پدرشوهرم فوت کرد و افسردگی شدید گرف پدرم اومد که دلداریش بدع گف که مصبب این حالم زنمه من نمیتونم با اون پیاما کنار بیام باید از هم جدا شیم ولی واقعا هم من از هیچی خبر ندارم برای شما این اتفاقا افتاده؟ میتونین راهنماییم کنین خواهش میکنم
اگر از من بپرسن قشنگترین واژهای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه میکنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچهها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم میکنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمیده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙
اینجوری که تو گفتی به نظر من دو حالت داره، یا طرف با یکی دیگه تو رو اشتباه گرفته، یا واقعا قصد و غرضی داره و از عمد اینجور پیاما برات میفرسته، هدفش خراب کردن زندگیتونه
که اگه حالت اول بود پلیس یه چیزی ازش پیدا میکرد، ولی وقتی نکرده یعنی طرف حسابهمه جا رو کرده که چطور پیش بره