2777
2789
عنوان

چیکار کنم اخه ...

82 بازدید | 25 پست

بچه ها من دست خودم نیس خیلی ب شوهرم شک دارم با اینکه بارها قسم خورده ولی نمیدونم‌چرا نمیتونم بهش اعتماد کنم ، میخواستم چندروزی برم خونه مامانم قبلش پرید رفت دوش گرفت و ریشهاشو زد منم گیر دادم بهش‌ک چرا تا من بودم این کارهارو نکردی؟ اونم عصبی شد گفت میخوام ج.... ن د ه بیارم و ... خیلی داد زد و دعوامون شد الان دوسه روزه جواب‌پیام‌و زنگ هامو نمیده چیکار کنم خسته شدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حساسیتتو نشون نده.وقتی گوشی دستشه.دور و برش بپلک که رمزشو ببینی.بعدم دیگع پیام نده و زنگ نزن.خودش زنگ‌میزنه‌.اینجوری ثابت میکنی که حق با اونه.بهش بگو خودت باعث شدی شک کنم.اگر چیزی تو گوشیت نیی چرا مخفی میکنی رمزشو

اووو چقد زرنگ شده دلتو بد نکن شاید فقط داره لجبازی میکنه . خونه مامانت دوره ؟ برو خونه خودت زودت ...

اره دوره ، بعد این دعواها گفت زود برگرد وگرنه هرچی دیدی از چشم خودت دیدی منم محلش ندادم و‌موندم بعد ی ماه اومدم از چشم و‌گوشمم دراورده بیشعور

میخوام ی بار امتحانش کنم ولی موندم چ‌جوری ؟ انگاری جراتشو پیدا نمیکنم ، دلم میخواد شنود بذارم تو‌خونه ولی نمیدونم چ جوری ! البته همراه منشو چک‌کردم ، ایرانسل منم با شماره اون تو گوشیم دارم هیچی نبوده ، فقط گاهی فک میکنم مبتونه ی خط و گوشی دیگه داشته باشه