2777
2789
عنوان

شوهرم مثل وحشيا موقع ناهار پريد بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 7289 بازدید | 237 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا همه شوعرا وحشی شدن عصرِ جمعه ای :|

😁😁😁جوابت تو جمله خودت هست عزیزم😂😂

"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سال‌هاست که فهمیده‌ام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بی‌رحم‌تر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم! 
منکه عصر جمعه ای رفتم موندم تو حموم اب قطع شد😐شوهرمم هر هر میخندید  حالا فعلا قهرم باهاش😬

😂😂😂😂😂

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
وایی دارم زمینو گاز میزنم از خنده😅  حالام با شوهرت قهر من اینقدر این بلاها سرم اومده  ف ...

ینی در حد انفجار عصبی بودم تو حموم 

تا خیس شد موهام و شامپو زدم اب قطع شد 😒

عجببب چقدرم حس مالکیت داری ک وقتی کنار زنشه زورت میاد...واقعااااا متاسفم برای تو و امثال تو

چرا باور میکنین آخه؟؟؟

انقده ساده؟

یه سر به تاپیکاش بزن همه از دم چرت و پرته،یه جا شوهر داره یه جا مجرده زن بابا داره الانم دوس پسر یه مرد متاهله

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

هيچييييي نداره ،حتي پول اينكه بخواد ي ماشين بخره ،كرايه خونه و نصف بيشتر هزينه هاي خونه رو من ميدم&n ...

دست خوش بهش میدی؟

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
خوب وقتی ایشون عوص نشده چرا برگشتی؟ حالا که فعلا این بحث دوست پسر متاهل کلا تاپیکتو منحرف میکنه ولی ...

چيكار كنم اخه؟ حتي دوماهه خانوادمو نديدم تــو شهر ديگه هستم ،من درامد دارم كه بتونم خودم زندگي كنم اما ابروم چي ميشه ؟اين انتخاب خودم بود ،واقعا لگد زدم به بخت و جوونيم 

فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁
چيكار كنم اخه؟ حتي دوماهه خانوادمو نديدم تــو شهر ديگه هستم ،من درامد دارم كه بتونم خودم زندگي كنم ا ...

ابروت میره اگر با یه روانی زندگی نکنی؟!!!!تکلیف سی سال اینده شما و بچه های احتمالیت چی میشه؟ ملت به شام امشبشون بیشتراز اینده شما اهمیت میدن و این یک حقیقت کاملا طبیعیه به فکر خودت باش پس فردا بچه هات نگن توکه دیدی بابامون روانیه چرا ماروبه دنیا اوردی

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
دستاي منو گرفته بود و با فكم و ،مثل وحشيا شده بود 

بگو بیرون میزنن تو سرت زورت به زن میرسه؟وای خدا چقدر شماها ضعیفین،یچیز بکوب تو صورتش،برو شکایت کن ازش،،من بابا بیاد خونه بی حوصله باشه از ترس غر زدنای من بروز نمیده،چون سریای قبل میگفتم اعصاب خوردیاتو نیار خونه و.....چ برسه شوهرم بخواد موقع ناهار بزنتم،خیلی رو دادی بهش