داشتيم ناهار ميخورديم بعد من رفتم گوشيمو بيارم كه يه كليپ بيارم بعد كفت سر غدا بذار كنار گفتم صبر كن ،گفت نه ميگم بذار كنار ؟بعد گفتم تــو چيكار داري اه
يهووو از اون ور ميز پاشد پريد بهم من جواب ندادم داشتم غذامو ميخوردم ،لقمه تــو گلوم بود بلندم كرده بود هي ميزد تــو صورتم ،هرچي دهنش اومد بهم گفت،گفت با اون قيافه گهت
دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
حالا که فعلا این بحث دوست پسر متاهل که احتمالا از ریشه سرکاریه کلا تاپیکتو منحرف میکنه ولی با ایشون به مشکل برمیخوری سعی کن یه فکری بکنی .این همه تحریک پذیری عصبی توجیه نداره ممکنه بهت صدمه جدی بزنه
واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست
دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️