2777
2789
من هزار تا مشکل و گرفتاری دارم پدرم کتک میزنه و خسیس و بد دل و شکاکه و بددهن هست و من و خواهرمو به ز ...

بشین یک جز قرآن حفظ کن به نیت حل شد همه ی مشکلاتت 

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

من هزار تا مشکل و گرفتاری دارم پدرم کتک میزنه و خسیس و بد دل و شکاکه و بددهن هست و من و خواهرمو به ز ...

چشم عزیز دلم امشب بازم حاجت دارم و حتما دعاتون میکنم. خدا به شما و خواهرت روزی بی پایان بده . خدا در رحمتشو براتون باز کنه. حرز کبیر امام جواد گرونه ولی حرز صیغیر امام جواد رو خودتونم میتونید بنویسید همراهتون باشه خودم شهریور برام مشکلی به وجود اومد همون روز حل شد. حتما راجبش تو اینترنت بخونبد تو کاغذ بنویسید. من حتما امشب دعاتون میکنم و از ۱۴معصوم خواسته های شمارو میخوام. التماس دعا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم چرا انقدر نگران و پریشان حالی؟

خدا بزرگه و بر همه چیز مسلط 

خدا توانا و بیناست و بر احوال همه بندگانش اگاه

از سختی های دو روه دنیا انقدر هراسون نباش 

که همه اش توهمی واهی بیشتر نیست

این سختی ها میگذره مهم اینه ایمانت به خدا چقدر باشه

منم به اندازه ای که باید تو زندگیم سختی کشیدم ـ

اما صبوری کردم و حالا دست خدارو دارم میبینم همیشه میدیدم البته

پس ارام باش تلاش کن و به خدا دل بسپار که همه مشکلات حل میشن

به خدا توکل کن و به ائمه توسل

اگر حاجتت خیلی بزرگه چله زیارت عاشورا به روش آیت الله حق شناس بگیر که خیلی جوابه 

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

منم خیلی حاجت گرفتم مامانمم همینطور ب وسیله همین نماز شب خیلی مامانم خوش اخلاق شده و مهربون کلا دعو ...

فقط نماز شب میخونین؟یا یومیه هم میخونین.

من بعضی وقتا که نصفه شب بیدار میشم دو رکعت نماز میخونم حس خوبی میده

هدفم رسیدن به عشق واقعی است
خیلی چله و قرآن و هر چی فکرشو کنی کردم نشد که نشد😮‍💨😞💔

حفظ کن

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای