رفته بودیم مهمونی خونه مامانم همه جمع بودیم سر سفره همه ساکت بودن یدفعه ای بلند داد میزنه مامان تو و بابا تو ماشین دعوا کردین من گریه کردم درصورتی که ما اصلا دعوا نکرده بودیم تو راه که میرفتیم شوهرم پشت گوشی با همکارش بحثش شد منم گفتم کی بود شوهرم توضیح داد بهم منم سر سفره به دخترم توضیح دادم که بابا با دوستش بحثش شد ولی فک کنم هیشکی باور نکرد🤕
جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
فداسرت اگ دعواهم کرده بودین عادی بود دعوا تو همه خونواده ها هست
اخه اش نخورده دهن سوخته شدیم🤣🤣🤣
جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
چه بچه ای بهش بگو اینجور چیزارو دخترای من هفت سالشونو اصلا حرف خونه رو بیرون نمیبرن
دختر منم هیچوقت نمیگه هیچی نمیدونم چیشد یدفه لی سه سالشه😤
🤣بچها علاقه دارن ابرو ببرنواییی رفته بودیم مهمونی هفته پیش برامون نارنگی اوردن ابجیم گفت این چ میوه ...
واااایییی🤣🤣🤣🤣
پسرمن دیروز باباباش رفته بودپارک نصیحتش کرده بود ک مامانم دفعه قبل دعواکردین رفته خونه خاله. اشک توچشماش جمع شده گریه کرده بعدش بهش گفته انقد زنتواذیت نکن. قربونش بشم کلاس اوله
عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.
شرف و آبرو تو فامیل نمونده بود انقدر که بابامو میدیدن میگفت آقای فلانی جلوی بچه رعایت کننننن
طعم خون جوون های مردم چه مزه ایه ؟به نام خداوند رنگین کمان . به نام خالق گیسو های زن . بابا وقت خدافظیه ولی به مامان چیزی نگو .بابا اگه رفتم بدون همه ی اینا واسه آینده بود بدون همه آرزوم اینکه ببینیم ایرانو آزاد یه روز. تاپیک مهاجرت به زودی :) ... ما شرقی شادیم فقط اگه بزارن. اهل رقصیدنیم اگه مامور نیارن. ما شرقی شادیم نخورده سرخوش و مست. نیستیم و نبودیم غصه خور و غم پرست. ما شرقی شادیم به شهادت تاریخ اگه تاریخم تغییر ندن از بیخ. ما شرقی شادیم غم از جنس ما نیست...
🤣بچها علاقه دارن ابرو ببرنواییی رفته بودیم مهمونی هفته پیش برامون نارنگی اوردن ابجیم گفت این چ میوه ...
دختر خواهرشوهرم که وضعشون توپه یبار نقاشی کشیده بود درخت بود میوه داشت برد پیش ما نشون باباش داد گف بگو چ میوه ایه باباش گف نمیدونم راهنمایی کن گف میوه ای که تا حالا نخوردیم گلابیه دیگه
باز این خوبه من داداشم یادمه کوچیک بود میگفت مامانم با بابام میره حموم شرف و آبرو تو فامیل نمونده بو ...
وااااییی🤣🤣🤣🤣