2777
2789
منظور منو هر کی باید میگرفت گرفت عزیزم

منم گرفتم 

منظورمن اینکه  استفاده اون اصطلاح اینجا اشتباست 

اونو برای مواردی بکار میبرن که دخترای 8 ،9 ساله رو عقد میکنن ،نه دخترای 15 سال به بالا ...

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

یعنی مثلا 17 سالگی کودکه؟!؟!؟!؟!؟! کودک همسری برای اوناییه که دختر 7 ،8 ساله عقد میکنن که به ندر ...

تو تمام دنیا زیر ۱۸ سال کودک محسوب میشن

حالا اگر شما تعریف دیگه ای دارید ارائه بدید بررسی کنن شاید بصورت جهانی تصویب شد😂

قرن بیست و یک برای بقیه کشورهاست، ما نهایتا سال دوم هجرت باشیم     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۲۶ سالگی با عشقم ازدواج کردم که ۵ سال دوست بودیم

الان  ۷ ساله ازدواج کردم . همسرم مرد خوبیه خوبی هاش به بدی هاش می چربه. اما پشیمونم.

کلا ازدواج همینه. تو هر سنی که باشی وقتی سقفت با یک نفر یکی میشه اولاد پیغمبر م باشه خسته میشی. چند وقته فکر می کنم ازدواج بزرگترین اشتباه انسان هاست.

والا یه آخوندی بود شبکه سه برنامه بدون توقف میگفت بیشترین ازدواج ها تو سن ۱۳ تا ۱۸ سالگیه چرا انقد مخالفت میکنن با این موضوع بهترین سنه و فلان...فک کن از کودکی یه نفر میزنن میزارنش تو بقل شوهر

من با کنار گذاشتن راحت ترم تا با کنار اومدن ؛)
تو تمام دنیا زیر ۱۸ سال کودک محسوب میشن حالا اگر شما تعریف دیگه ای دارید ارائه بدید بررسی کنن شاید ...

تعریف شما از نوجوونی چیه اونوقت؟!

حالا من اینو گفتم همه فک میکنن من موافق ازدواج زدودهنگامم ،برعکس خودم از مخالفین سرسخت این ماجرام

ولی کودک همسری کلمه کاملا واضحیه ،درک کردنش سخت نیست !

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

تعریف شما از نوجوونی چیه اونوقت؟! حالا من اینو گفتم همه فک میکنن من موافق ازدواج زدودهنگامم ، ...

عزیزم یه اصلاحه که زیر ۱۸ رو میگن کودک همسری

تو تمام دنیا هم همینه

چون فرد هنوز بالغ نشده

میخوای شما نوجوون همسری رو به دایره لغات اضافه کن

یعنی مثلا 17 سالگی کودکه؟!؟!؟!؟!؟! کودک همسری برای اوناییه که دختر 7 ،8 ساله عقد میکنن که به ندر ...

عزیزم مثلا یه دختر ۱۶ ساله ۱۷ ساله از زندگی چی میدونه که تا به خودش بیاد به یه درکی از زندگی برسه دو تا بچم تو بقلش باشه آخه والا تو همون کشورایی که میگن کافر ازدواج زیر ۱۸ سالگی ممنوعه...

من با کنار گذاشتن راحت ترم تا با کنار اومدن ؛)
عزیزم یه اصلاحه که زیر ۱۸ رو میگن کودک همسری تو تمام دنیا هم همینه چون فرد هنوز بالغ نشده میخوای ...

بالاتر گفتم اینو میدونم ،نیازی به لحت تمسخرآمیزشما نبست 

ولی من اینو از صحبتهای یه روانشناس توی تلویزیون گفتم که اونا به ازدواجهای زیر 10 11 سال میگن کودک همسری ،که متاسفانه یه جاهییاز ایران هنوز مرسوم هست 

بالاتر گفتم اینو میدونم ،نیازی به لحت تمسخرآمیزشما نبست  ولی من اینو از صحبتهای یه روانشناس تو ...

عزیزم اگر منبعت تی ویه که دیگه حرفی باقی نمیمونه

موفق باشه

عزیزم مثلا یه دختر ۱۶ ساله ۱۷ ساله از زندگی چی میدونه که تا به خودش بیاد به یه درکی از زندگی برسه دو ...

ی سربرو مدرسه راهنماییها دبیرستانم ن راهنمایی فقط

یه سوال درمورد زندگی زناشویی بپرس متوجه میشی ک بچه نیستن میگن بشین اینجاکنفرانس بزاریم برات 

یه زمانی تاجون داشتم بحث میکردم اماالان فقط ول میکنمومیرم نمیدونم پیرشدم یاعاقل یاهردو  
عزیزم مثلا یه دختر ۱۶ ساله ۱۷ ساله از زندگی چی میدونه که تا به خودش بیاد به یه درکی از زندگی برسه دو ...

مگه من موافقم ؟!؟!؟!؟!

بشدت ،بشدت بدم میاد از ازدواج توی سن پایبن ،منظور من کاربرد کلمه کودک همسری بود 

من یه دختر دارم ،قسم خوردم تا 30 سالگی حرف از ازدواجش نمیزنیم  حتی خخخخح