2777
2789
الان مدافعین کودک همسری میریزن سرت

کودک همسری ؟!؟!؟!؟ 

کودک یعنی زیر تقریبا 10 سال 

ولی استارتر فک کنم منظورش حداقل 15 به بالاست دیگه!

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان پانزده ساله های فرهیخته و تحصیلکردهء شاغل با دوتا بچه میان و رضایتمندیشون رو اعلام میکنن

شماازین ک بعضیا احساس رضایتمندی وخوشبختی میکنن توزندگشون ناراحتی یاحسودی میکنی؟

وقتی شوهرو زندگی شماهاخرابه چرا بقیرو مسخره میکنین شاید یکی واقعااز زندگیش راضیه

یه زمانی تاجون داشتم بحث میکردم اماالان فقط ول میکنمومیرم نمیدونم پیرشدم یاعاقل یاهردو  
کودک همسری ؟!؟!؟!؟  کودک یعنی زیر تقریبا 10 سال  ولی استارتر فک کنم منظورش حداقل 15 به ب ...

منظور منو هر کی باید میگرفت گرفت عزیزم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
برای اینکه باید میشناختمش بعد عقد میکردم, سنم 20 بود الان ک 4 ساله گذشته میفهمم چ خریتی کردم... چشم ...

عزیزم شما مشکلت سنت نبوده ،20 که دیگه کم نیست 

عیب از عدم شناخت و عجله و انتخاب اشتباهت بوده 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

مثل من😭😭😭😭منم17سالگی ازدواج کردم.خدارو شکر زندگیم بد نیست ولی خیلی زود بود از اون سن کنایه های م ...

منم عین توام17ازدواج و19/20مادرشدن و24سالگی فرزنددوم.الانم25سالمه.خداروشکربدنیس.مجردی هم یه بدیهایی داره که ممکنه دیرباردارشی بعدازدواج یاسنت بره بالاسخت پسندشی براانتخاب شوهر

واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات لطف کنیدممنون همتون😘
شماازین ک بعضیا احساس رضایتمندی وخوشبختی میکنن توزندگشون ناراحتی یاحسودی میکنی؟ وقتی شوهرو زندگی شم ...

بله

بشدت حسادت میکنم😂

قرن بیست و یک برای بقیه کشورهاست، ما نهایتا سال دوم هجرت باشیم     
من راستش مجردي ب ي اقايي علاقه مند بودم و قصدم ازدواج بود. ...ولي خب خانوادم خيلي تحت فشار ميذاشتنم ...

من 3 ساله ازدواج کردم 20 سالمه ذره ای پشیمون نیستم 

الانم نی نی میخام یکساله اقدامم 

به نظرتون زوده ؟ مامان شم ؟ 

به همین زودیا منم مامان میشم 😃🥰😍

طلاق و پشیمونی  برای هرزوجی اتفاق میوفته حتی زوجایی ک سن مناسب ازدواج کردن 

هیچ چی مطلق نیست شما نمیتونی بگی چون تو سن کم ازدواج کردی نهایت زندگیت شکست میخوره چون برخلافشم افراد زیادی توی سن مناسب ازدواج کردن تجربه شکست توی زندگی مشترک و داشتن 

چیزی ک اینجا مطرح هست اینه ک شاید با ازدواج تو سن کم 

ادم زودتر از چیزی ک باید بار مسئولیت میاد رو دوشش 

و بنظرم کسی ک با خواسته ی خودش انتخاب کرده ک ازدواج کنه بعدش نمیتونه گله ای از کسی جز خودش داشته باشه بابت دوران جوونی ک با قبول کردن تعهد اونجوری ک باید پیش نرفته 

در کل هیچ چیز مطلق نیست توی ازدواج

دوست عزیز تبادل نظر کن ولی لطفا نظرت و بهم تحمیل نکن چون من بیماری ای دارم ک‌ کشش اعصاب خوردی ندارم یوقت یه چیزی میگم ب دلت میگیره .....با تشکر
تا قبل از ۱۸ سالگی فکر کنم کودک  همسری محسوب میشه؟نه آیا؟

یعنی مثلا 17 سالگی کودکه؟!؟!؟!؟!؟!

کودک همسری برای اوناییه که دختر 7 ،8 ساله عقد میکنن که به ندرت هم اتفاق میفته ولی متاسفانه هست و همون کمش هم زیاده ..

ولی بعضیا این کلمه رو یاد گرفتن و هرجایی بکار میبرن...

منم تو سن پایین ازدواج کردم..17 سالگی

با اینکه تازه بچه دارشدم، و پشت بندش سریع بچه نیاوردم، درسمو ادامه دادم و الان ترم شش مهندسی کامپیوترم..با اینکه نذاشتم ازدواج تو سن پایین مانعی برای پیشرفت و رسیدن به کارایی که دوس دارم نشه...اما بازم پشیمونم...

به نظرم بعضی دغدغه ها سن خودشو میخواد..دغدغه ی شوهر و بچه و مادرشوهر و ایناهم مال سن بالا 25، به نظرم ملاک هامم خیلی عوض شده..اون موقع رویایی فک میکردم پول برام مهم نبود، الان دهنم سرویس شده و..

✨🌠good mood comes from inside