2789
عنوان

داستان عجیب سرنوشت مشابه من وبچم +تهمت زدن شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 6273 بازدید | 179 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ازطرفی عذاب وجدان ازطرفی وابستگی خلاصه وقتی فهمیدم ک قصدش سواستفاده س فقط فاصله گرفتم بااینکه خیلی سخت بودواسم کاری بهش نداشتم ولی گاه گداری درحداحوال پرسی بهم پیام میدادج میدادم ولی هیچوقت ازنزدیک ندیدمش پیام دادناش ادامه داربودتازمان ازدواجم ولی مثل قبل نبودم اصلافقط درحداحوال پرسی

پسرخالمم ک دیدمن ازش خوشم نمیادبهم گفت میدونم دوسم نداری پس عذابت نمیدم ومیرم ک راحت باشی وهمینجورم شدخانواده خالم باهامون قطع رابطه کردن واونم بعد۳سال زن گرفت۱سال گذشت یه زن دایی داشتم ک خیلی ازم خوشش میوموهمش میگفت توزنداداش خودمی من خانوادشونمیشناختم اصلا چون ماتهران بودیم واوناشهرستان یه سری ک رفته بودیم شهرستان یه روز من وزنداییم خونه بودیم هیچکسم نبودزنداییم همش باگوشی ورمیرفت ومشکوک بودگفت مهمون داریم بایدکمکم کنی کمکش کردم آخرسرم گفت یه لباس خیلی خوب بپوش منم همینکاروکردم بعدک مهمونااومدن فهمیدم ک بله خانوم برادرومادروخواهرشودعوت کرده ک منوببینن

لایک لطفا

یک سوال؟چرااینجاهمه یادکترن یادرحال گرفتن مدرک پزشکی تازه پدرومادرشون وکیلن.خیلیاهم مدرک روانشناسی دارن فوق لیسانس کارشناسی ارشد هم که زیادداریم اینجا😐توی خارج ازایران هم زندگی میکنن😐توی همه ی تاپیکهاهم حضوردارن هرساعت ازروزوشب😑                                                                          (❤خدایا❤ شکررررررت بابت انتخابم هرچه دارم ازتودارم💝میگه چشمام ازپا درش آورده عینک زدم شمارودرنیاره😎😁)                                                                                                                                 ❤لطفا برای برآورده شدن حاجتم یک صلوات مهمونم کنید🙏❤