2777
2789
عنوان

امروزم بی بی چکم مثبت شد

| مشاهده متن کامل بحث + 54249 بازدید | 342 پست
اره گیر دادن داداش میخوان هرجا میشینن میگن ابرو واسم نذاشتن 😂😂😂ممنون

اگه بازدخترشد چی؟اونوقت چهارمی هم میارین؟

منم دوتادارم اما دیگه شرایطشوندارم،شوهرم طلاقم میده سومی روبیارم😁خیلی هم دختردوسته

مادربودن زيباترين شادي دنياست     ونميداني من چقدربه خاطرتوبه اشكهايم لبخندزده ام😊         شكرخدا مامان دوتاپيرهن پري👭دختراي مامان خيلي دوستون دارم💘خدايا كاري كن هرزني طعم مادر شدن روبچشه🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکه عزیزم انشاالله خدا بهت نی نی سالم وصالح بده 

مامانای منتظر انشاالله همتون باردار میشید و بی بی مثبت میبینید خدا به همه نینی میده اما به وقتش 

من خودم دوتا دختر داشتم دومی بعد دوازده سال شد چقدر مثل شماها منتظر بودم بعد دو سال در کمال ناباوری دوباره باردار شدم ناخواسته بود شوکه شدم مونده بودم بابچه کوچیک و بهونه گیر چطوری دوباره بارداری رو تحمل کنم 

بارداری قبلم خیلی سخت بود به حدی که دکتر گفت بچت باید 8 ماهه به دنیا بیاد به زور آمپول فشار زایمان کردم 

یه بچه نحس  که کلا شبانه روز 3 یا 4 ساعت میخوابید  

اما خدا خودش خواست و خودش هم کمکم کرد سومی یه بارداری خیلی راحت داشتم وخدارو شکر بچم الان هم خیلی آرومه سومی هم دختره از این دوتا هم عزیزتره با اینکه  همه میگفتن خودت بچه خواستی میخوای پسر بیاری اما من هیچ وقت به چیزی که خدا میده ناراضی نیستم خدارو شکر که سه تا دختر دارم انشاالله خدا به همتون یه بچه سالم و صالح بده هرچی که خدا بخواد خیره 

دعا کنید دخترای منم عاقبت بخیر بشن 

🙏🙏اللهم صل علی محمد وال محمد 🙏🤚🤚🤚🤚💙خدا جونم زندگیمو به تو سپردم بهترینهارو سر راهم قرا بده 💙خدایا حات دلمو از خودت میخوام 🙏🙏🩵🩵             دوستای عزیزم میشه برام دعا کنید برای دل کوچیک دخترم آرزوش خدا بده 🤲

عزیزم تو رو خدا برا منم دعا کن منم فردا تست بارداریم مثبت بشه  بعد ۱۸ سال باز اقدام کردم ۱۴ روز ...

عزیزم فداتشم قشنگم..ان شاءالله بحق دستای بریده حضرت عباس حاجت روا بشی دلت شادبشه 🙏🙏❤

☆★خــدایــ♡ــا شکــرت★☆
چندوقت منتظر بودی مگه

یکسال عزیزم..مشکلمم جدی بود دکترامیگفتن طبیعی باردارنمیشی فقط بایدهرچی زودترای وی اف بشی تاکیست اندمتریوزت باعث نشه یائسه بشی..جنین فریزدارم قراربودشهریور انتقال بدم نشدبرم که لطف بیکران خداوامام حسین شامل حالم شدطبیعی باردارشدم..دعاکنیدقلب کو ولوش بتپه برام🙏🙏😢

☆★خــدایــ♡ــا شکــرت★☆
استارتر مبارکه عزیزم ببخشید من برای امضای این کاربر یه چیزی بنویسم عزیزم این کارهارو بکن و این چیز ...

مرسی عزیزم حتما کارایی ک گفتی انجام میدم فقط روغنا چون من ایران نیستم نمیتونم استفاده کنم .یه سوال هندزفری چرا من همیشه گوش میدم اهنگ با هندزفری یه ساعت ک میرم باشگاه باصدای بلند 

سرشار از اضطراب اینده 🖤🙃
عزیزم میتونم درباره امضاتون بپرسم ؟ الان حالتون خوبه ؟ جواب ام آر آی چی بوده  معذرت میخام اگه ...

مرسی  عزیزم قوربون دلت  عزیزم من فعلا فقط ازمایش خون دادم چون جواب اون دیر میومد دکتر گفت هروقت ک جواب اون اومد بیا واسه ام ار ای گفت من صد درصد نمیتونم بگم ک ام اس داری ولی احتمالش خیلی هست 😔

سرشار از اضطراب اینده 🖤🙃